Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO După cormorani, ministrul Daea are de rezolvat o nouă problemă: mistreţii din Vaslui. ”Merg în gaşcă de câte 30-40-50 de porci. Nu se mai poate!”

Publicat:

Prezent la Vaslui, alaturi de premierul si ministrul Sanatatii, , ministrul a participat la o intalnire cu primarii din judet. Acestia din urma au prezentat oficialitatilor o serie de probleme cu care se confrunta vasluienii de la sate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune ministrul Sanatații despre ancheta de la Spitalul Sfantul Pantelimon

17:25, 18.04.2024 - Comisia interna de analiza a Spitalului Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti a constatat ca nu exista "nicio abatere profesionala" in cazul presupusei administrari incorecte a unui medicament, iar ministrul Sanatații nu pune la indoiala obiectivitatea anchetei interne.

Alexandru Rafila nu-si aminteste de studentul Catalin Cirstoiu: „L-am intrebat ce nota a luat. A spus ca numai 10”

16:35, 14.04.2024 - Ministrul sanatații, Alexandru Rafila (62 de ani), profesor de microbiologie la Facultatea de Medicina Carol Davila, a declarat ca actualul candidat PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu (49 de ani), i-a spus ca i-a fost student.„Dansul mi-a spus ca a fost studentul meu. Eu am avut mii de…

Cine este reprezentantul PSD in BEC care a cerut respingerea Alianței Dreapta Unita

19:05, 17.03.2024 - Avocatul Viorel Mocanu, care a pledat la CEDO in 2019 in favoarea lui Liviu Dragnea in „Dosarul Referendumului”, adica impotriva statului roman, este reprezentantul PSD care care a cerut respingerea protocolului de constituire a Alianței Dreapta Unita, formata din USR, PMP și Forța Dreptei, solicitare…

Cum vrea sa rezolve ministrul italian al Justiției problema fugarilor romani

19:30, 12.03.2024 - Ministra justiției, Alina-Ștefania Gorghiu, a avut, marți, o intrevedere cu omologul italian, Carlo Nordio, in cadrul careia au semnat o Declarație comuna privind dezvoltarea parteneriatului in domeniul justiției intre cele doua instituții.

Anunț privind concediile medicale. Cum vrea Guvernul sa rezolve problema noii taxe

15:40, 08.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca va stabili impreuna cu ministrul Sanatatii si cel al Finantelor o „foaie de parcurs" in cazul concediilor medicale. Anunțul vine ca urmare a protestelor privind introducerea unei noi taxe.

Decizie radicala, intr-un oraș din Uniunea Europeana. Primaria a interzis telefonul mobil pe strada

20:05, 05.02.2024 - Locuitorii din Seine-Port (Franta) au adoptat o motiune care interzice utilizarea telefoanelor mobile in spatiile publice, relateaza Ouest-France.Primarul considera ca aceasta este o problema de sanatate publica si doreste sa ajute in special parintii sa limiteze timpul petrecut in fata ecranelor.Cei…

Stare de alerta determinata de gripa, in Romania! Masuri anunțate de ministrul Sanatații

03:05, 04.02.2024 - Monitorul Oficial al Romaniei Partea I, Nr. 101 din data de 2 februarie 2024, a publicat o instrucțiune emisa de ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, privind instituirea starii de alerta epidemiologica determinata de gripa. "Avand in vedere creșterea numarului de cazuri de imbolnavire prin gripa și…

Germania trebuie sa isi puna problema serviciului militar obligatoriu, considera ministrul apararii de la Berlin

00:05, 01.02.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, este de parere ca, avand in vedere situatia de securitate si nevoile armatei, Germania trebuie sa ia in considerare introducerea serviciului militar obligatoriu, noteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?