Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Două grupuri de protestatari în faţa sediului DNA: unii cer demisia Laurei Codruţa Kovesi, iar manifestanţii #rezist au venit să o susţină

Publicat:

Zeci de oameni s-au adunat, incepand cu ora 17.00, in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie. Cele aproximativ 30 de persoane au venit cu vuvuzele, portocale si cer demisia .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan. ”Mi-e greu sa cred ca o sa ramana in cursa Catalin Cirstoiu”

20:00, 19.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan,  a spus ca ii este „greu” sa creada ca actualul sau contracandidat din partea PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, va ramane in cursa. Primarul considera ca „delimitarea PSD de Catalin Cirstoiu s-a accentuat”. „In primul rand, ce vorbeam eu ieri de delimitarea PSD de…

Fanii Rapidului și-au pierdut rabdarea! Au venit in numar redus cu Sepsi și nu-l mai vor pe Bergodi: „Demisia, demisia!”

23:20, 15.04.2024 - Suporterii Rapidului sunt nemulțumiți de evoluțiile din play-off și au venit in numar redus la meciul cu Sepsi, din etapa a 4-a din play-off, pierdut, 0-1. Intrați cu 4 puncte mai puțin decat FCSB, pe locul 2, rapidiștii au un play-off de coșmar. Nu au avut nicio victorie in play-off pana la meciul…

FOTBAL – Maramureșeanul Cristi Balaj și-a dat demisia de la conducerea CFR Cluj

11:20, 04.04.2024 - Rezultatul rușinos obținut de catre CFR Cluj in ultimul meci din Cupa Romaniei, cand a pierdut la un incredibil 4-0 cu cei de la Corvinul Hunedoara, a facut ca la echipa clujeana sa apara primele demisii. Maramureșeanul Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, și-a anunțat demisia pe rețelele de socializare.…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

PNL și-a lansat 2 candidați in Argeș. Rareș Bogdan a venit sa ii susțina

19:30, 10.02.2024 - PNL Argeș a lansat doi candidați in lupta pentru primariile din Argeș. Gabriel Gheorghe Tudor la Costești și Dumitru Roland Florian la Albota. Europarlamentarul Rareș Bogdan și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu au venit in județ sa ii susțina. „Gabriel Gheorghe Tudor, candidatul liberal pentru funcția…

Un fost deputat PNL il ataca pe Iulian Dumitrescu: „Și-a conditionat demisia de aducerea la șefia PNL Prahova a unui senator venit din PSD”

17:25, 02.02.2024 - Deputatul George Ionescu, fost membru al PNL și acum unul dintre liderii Fortei Dreptei, a susținut vineri, 2 februarie, ca are informatii din interiorul PNL conform carora Iulian Dumitrescu a conditionat demisia din functiile detinute in partid de aducerea la sefia PNL Prahova a senatorului Ciprian…


Ce parere ai despre aceasta stire?