Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cumpărături prin comenzi vocale la magazine online românești

Publicat:

Tehnologia schimba fiecare industrie, ceea ce duce la noi modele de business și revoluționeaza modul în care oamenii interacționeaza cu afacerile. O platforma româneasca de automatizare a comerțului online introduce funcția de interacțiune vocala cu vizitatorii magazinelor online, ce presupune înlocuirea proceselor precum folosirea tastaturii la cautarea produselor sau folosirea click-urilor la navigarea dintr-o pagina în alta, fiind printre primele platforme din țara care ofera suport pentru aceasta tehnologie.

Citește mai departe și comenteaza pe StartupCafe.ro....

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obișnuiești sa faci cumparaturi de pe Shein sau Temu? Atunci trebuie sa fii atent la aceste lucruri!

20:55, 23.04.2024 - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza, in aceasta perioada, o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii care functioneaza ca o piata online, Temu si Shein, informeaza institutia printr-un comunicat, informeaza Agerpres. „Actiunea se concentreaza…

Startup Nation 2024: Cele doua etape pentru inscrierea persoanelor fizice-antreprenori la programul de 400 milioane EUR. Cursuri inclusiv online pentru Romania și diaspora (ministru)

19:55, 08.04.2024 - La programul de finanțare Startup Nation 2024 antreprenorii se vor inscrie in doua etape, a explicat, luni, pentru StartupCafe.ro, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.

(P) De la Prime Time la caștiguri de top: Evoluția televiziunii romanești și a cazinourilor online

13:15, 08.04.2024 - Televiziunea romana a parcurs un drum lung de la primele sale transmisiuni efectuate in anii de dupa al Doilea Razboi Mondial, evoluand de la un mijloc de informare și divertisment, dar si de propaganda in perioada comunista, la o platforma marcata de complexitate, care reflecta dinamica socio-culturala…

Romanii sunt printre europenii care fac cele mai multe cumparaturi online din strainatate

19:21, 06.03.2024 - Opt din zece romani (81%) prefera sa cumpere online pentru a castiga timp, peste media din Uniunea Europeana (UE), iar 70% sustin ca au achizitionat de pe Internet produse cel putin o data din strainatate, arata rezultatele unui Barometru intocmit de o co

Cat de posibila este eliberarea de medicamente cu rețeta din farmaciile online romanești

00:00, 29.02.2024 - Aproape o treime dintre cetațenii europeni și-ar dori sa obțina medicamentele prescrise de medic pe rețeta inclusiv din farmaciile online. Este rezultatul unui studiu realizat de firma de consultanta Copenhagen Economics, prezenta in patru tari din Europa.

Companiile romanești sunt la coada clasamentului european la vanzari online

14:35, 26.02.2024 - Cea mai scazuta pondere din Uniunea Europeana la companii care efectueaza vanzari online s-a inregistrat in Romania, unde doar 12,9% dintre companii realizeaza astfel de activitați, arata Eurostat.

ANPC recomanda persoanelor care fac cumparaturi online sa verifice veridicitatea operatorilor economici

17:11, 18.02.2024 - Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, recomanda persoanelor care fac achizitii online sa verifice daca operatorul economic este de incredere.

Cum facem cumparaturi cand suntem la dieta, fara sa aruncam bani și sa avem, totuși, ce sa mancam cand ajungem acasa

08:15, 04.02.2024 - E ușor sa umplem caruțul cu salata, morcovi și mere. E mai greu peste o saptamana, cand le aruncam, scofalcite, iar noi suntem frustrați ca am renunțat la dieta atunci cand nu am gasit ceva care sa ne țina de foame in frigider.  O pierdere durabila in greutate inseamna mai mult decat numararea caloriilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?