Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / CRBL a aruncat BOMBA: "Eu şi Velea cântăm manele la petreceri"

Publicat:

CRBL a fost invitat, luni, la emisiunea "", de la . Artistul a dat detalii din culise si a facut o declaratie-soc legata de el si .

CRBL a recunoscut ca daca bea, atunci cânta manele. Mai mult, artistul a dezvaluit ca se distreaza alaturi de la petreceri si cânta piese din repertoriul manelistilor.
"Eu daca am chef de populara cânt si populara. Cânt si în deschidere la Fuego daca e. Cânt orice depinde cât beau. Stiu si manele, acest stil e si el muzica.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Star Matinal. Ioana Stroe, finalista de la iUmor, propuneri de casatorie pe rețelele de socializare. Mai mulți barbați au incercat sa o cucereasca / VIDEO

14:10, 28.03.2024 - Ioana Stroe a dezvaluit ca a primit mai multe propuneri de casatorie pe rețelele de socializare. Finalista iUmor a ținut sa precizeze ca mai mulți barbați au incercat sa o cucereasca in mediul online. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, despre relația speciala pe care o are cu Horia Moculescu: „In momentul in care nu va mai fi...” / VIDEO

12:10, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alexandra Velniciuc a vorbit despre relația pe care o are cu Horia Moculescu. Cei doi se ințeleg foarte bine. Iata ce a declarat celebra actrița despre acest subiect important din viața ei!

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Kamara s-a casatorit cu Gabriella Nastas! Cei doi indragostiți au facut marele pas / VIDEO

11:00, 23.02.2024 - Gabriella Nastas i-a pus inima pe jar lui Kamara! Cei doi s-au casatorit! Imaginile de la eveniment, in exclusivitate pentru Antena Stars. Indragostiții au facut marele pas, dar certificatul nu este unul obișnuit. Iata cat timp dureaza juramantul dintre ei.

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!

Star Matinal. Alessia face terapie cu fostul partener. De ce se teme artista: „Am anxietate” / VIDEO

11:10, 31.01.2024 - Alessia face terapie cu fostul ei partener. Ce relație au cei doi de dragul copilului pe care il au impreuna. De ce se teme indragita artista. Ce a marturisit blondina, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum arata fratele cel mic al Geaninei Ilieș. Este partenerul de afaceri al prezentatoarei de la Antena Stars: „A fost ca o mama pentru mine” / VIDEO

12:30, 29.01.2024 - Toata lumea o cunoaște pe Geanina Ilieș, insa nu mulți știu cum arata fratele ei cel mic. Vio este partenerul de afaceri al prezentatoarei de la Antena Stars. Cei doi colaboreaza impreuna și se ințeleg de minune. Iata ce declarații au facut vedeta și fratele ei cu privire la acest domeniu in care activeaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?