Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cântăreaţa cu puteri supranaturale, diagnosticată cu leucemie, face declaraţii halucinante: "Simţi că cineva este lângă tine, o prezenţă”

Publicat:

VIDEO / Cantareata cu puteri supranaturale a fost diagnosticata cu leucemie. Declaratii uluitoare despre modalitatea in care s-a vindecat „ Incepi sa simti ca cineva este langa tine, in casa.”

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Moroșanu, declarații neașteptate despre Zanni, dupa participarea la Survivor All Stars. „Il uram”

12:55, 22.04.2024 - Catalin Moroșanu și Zannidache au facut echipa la Survivor All Stars 2024, dupa ce in trecut au mai particpat impreuna la show, facand parte tot din echipa Faimoșilor. Luptatorul a dezvaluit pentru revista VIVA! Cum a fost in competiție și ce a invatat din aceasta experienta.„Noi deja eram obișnuiți…

Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații halucinante: „Vlad nu a consumat atunci“ VIDEO

15:31, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai (Constanța), a fost prezent, marti, 9 aprilie 2024, la Tribunalul Bucuresti. Mihail Pascu este judecat impreuna cu Miruna, fosta soție, și cu fiul Vlad, pentru trafic de droguri.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Militarii bulgari au distrus mina plutitoare descoperita langa Varna

14:41, 12.03.2024 - Un echipaj al navei vanator de mine Struma din componenta Fortelor Navale Bulgare a fost activat marti, cu sarcina de a detecta un obiect asemanator unei mine marine, reperat in apele Marii Negre, la 250 de metri de coasta. Prezenta minei in apele marii a fost semnalata, marti, de un cetatean bulgar,…

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Alina Eremia, primele declarații despre crima de la petrecerea vedetelor. Cantareața neaga prezența sa la eveniment: ”Este o tragedie”

21:55, 11.02.2024 - Crima de la petrecerea vedetelor din județul Dambovița a șocat pe toata lumea. Deși se anunța un eveniment cu fast, unde nume cunoscute din showbizul romanesc au fost prezenta, moartea unui barbat ucis cu lovituri de maceta, a ingrozit pe toata lumea. Deși s-a scris și despre prezența Alinei Eremia,…

VIDEO Celine Dion, apariție emoționanta la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o boala neurologica debilitanta

10:35, 05.02.2024 - Cantareața canadiana Celine Dion și-a facut o apariție surpriza la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o condiție neurologica din cauza careia a fost nevoita sa iși anuleze toate concertele de anul trecut, relateaza revista Variety.


Ce parere ai despre aceasta stire?