Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Bogdan Vlădău şi iubita sa, Gina Chirilă vorbesc la "Răi da' buni" despre nuntă! Unde va avea loc?

Publicat:

si fata care i-a furat inima au venit astazi în platoul emisiunii "Rai da' buni". Acestia au vorbit despre planurile de nunta si despre nasi.

Dupa ce Gina a recunoscut ca cel mai tare ar fi atras-o sufletul mare al artistului, cei doi îndragostiti au vorbit despre când va avea loc si unde. Acestia planuiesc sa fie o petrecere de neuitat si locul ales de ei este unul departe de Bucuresti.

Vezi despre ce e vorba pe www.antenastars.ro

Fostul &"Burlac&" a cucerit inimile multor femei din showbiz-ul autohton, iar de…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIVITATE: AVEM INTERVIUL Criminalul in serie Grigore Bota a vorbit pentru prima data dupa 24 de ani de pușcarie. ”Au pandit ca lupii la poarta! De asta nici nu am vrut sa vorbesc”

11:05, 11.04.2024 - Va prezintam IN EXCLUSIVITATE primul INTERVIU pe care Grigore Bota (65 ani) dupa 24 de ani de pușcarie. Cel care a primit diverse porecle precum ”Brancardierul morții”, ”Ucigașul de boschetari” sau ”Calaul boschetarilor”, s-a intors la casa parinteasca. Bota a fost condamnat inițial la 99 de ani de…

POVESTEA CRIMINALULUI PRINS De ce și-a omorat iubita satmareanul criminal care a evadat din București?

18:31, 10.04.2024 - Iata ce a transmis IPJ Bihor: "La data 10 aprilie a.c., in jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publica și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea,... The post POVESTEA CRIMINALULUI PRINS De ce și-a omorat…

Firea a vorbit despre retragerea din viața politica. 'Mi-am dat seama ca ar fi corect pentru mine sa ma retrag'

10:30, 10.04.2024 - Realeasa in funcția de președinte a PSD București, Gabriela Firea a marturisit ca s-a gandit la retragere cand a fost data la o parte din postura de candidata la alegerile de la Primaria Capitalei.

Imagini rare de la nunta in stil mafiot a lui CRBL cu Elena. S-au casatorit in 2008, iar acum au anunțat divorțul

14:05, 04.04.2024 - CRBL și Elena s-au casatorit in noiembrie 2008, iar acum, in aprilie 2024, au anunțat divorțul. In urma cu 16 ani, cei doi deveneau soț și soție, au facut o nunta in stil mafiot dupa dorința artistului. Vestea ca CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie a șocat. Cei doi nu au dat semne niciodata…

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Karl Nehammer nu a vorbit despre Schengen sau Romania in discursul de la București

13:20, 07.03.2024 - Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a vorbit, la Congresul PPE, despre migrație ilegala și despre necesitatea ca granițele externe sa fie aparate, insa nu a spus nimic despre intrarea Romaniei in Spațiul Schengen.

Ce a vorbit Dana Budeanu cu o pensionara in București: ‘Cum sa-mi cumparați dumneavoastra mie?’

16:40, 24.02.2024 - Dana Budeanu a postat cateva fotografii pe Instagram care au atras atenția internauților. Vedeta a postat cateva imagini de la Targul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, unde artizani locali, meșteșugari și producatori locali au venit cu delicii culinare din toata…


Ce parere ai despre aceasta stire?