Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Boc cu racheta în mână, Halep cu lacrimi în ochi! Show de zile mari în Sala Polivalentă

Publicat:

Echipa României, formata din Simona, (nr. 80 ATP) și capitanul nejucator a înfruntat , alcatuita din slovaca Daniela Hantuchová (retrasa din circuit în iulie 2017), italianul (nr. 10 ATP) și australianul , fostul antrenor al Simonei, într-un meci de gala din cadrul .

Peste 8.000 de persoane au savurat din plin spectacolul presarat cu execuții fabuloase, momente amuzante și multe surprize pe terenul de tenis. Dupa ce fetele și baieții de mingi, de la mic la mare, au avut bucuria…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Aradeanul Copil, a doua „racheta” tricolora in ierarhia ATP

07:16, 05.03.2024 - Trec ani și peste Marius Copil, cel mai bun produs al tenisului de pe Mureș, aradeanul se indreapta spre 34 de ani dar ramane punct... The post Aradeanul Copil, a doua „racheta” tricolora in ierarhia ATP appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Romania e gata sa infrunte Grecia in Cupa Davis » Marius Copil: „Abia astept sa joc cu Stefanos, ma inteleg superbine cu el”

19:05, 26.01.2024 - Echipa Romaniei intalneste selectionata Greciei in perioada 3-4 februarie, in Liossia Olympic Sports Hall din Atena, in play-off-ul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I a Cupei Davis. Din echipa adversa face parte și numarul 7 mondial, Stefanos Tsitsipas Team-ul de Cupa Davis al Romaniei va evolua…


Ce parere ai despre aceasta stire?