Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Anorexia, o boală periculoasă! A slăbit 30 de kg ca să arate ca Miranda Kerr: "Era un diavol în capul meu care-mi spunea să fiu slabă"

Publicat:

Anorexia este o boala periculoasa, ce poate duce chiar si la moarte! O tânara a ajuns sa învinga anorexia dupa o lupta grea. a devenit anorexica si slabise 30 de kg, fiind obsedata de gândul ca sa arate ca .

s-a facut remarcata în lumea virtuala, dupa ce a postat pe youtube un filmulet în care-si spune povestea. Tânara a fost la un pas de moarte, din cauza anorexiei si a obsesiei sale de a ajunge sa arate precum modelele din reclame.



Tânara…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kadirov ridica greutați in sala de forța și pune ceceni la podea incercand sa arate ca nu e pe moarte

15:05, 23.04.2024 - Liderul cecen Ramzan Kadirov a facut public un videoclip intr-o sala de forța in incercarea de a contracara informațiile din presa ca e bolnav și ca sanatatea lui se deterioreaza rapid, scrie The Guardian.

O noua boala periculoasa face ravagii in Romania. Riscul de infectare este crescut in doua zone ale țarii

16:15, 25.03.2024 - O noua boala periculoasa se raspandește rapid in Romania. In prezent, sunt doua zone din tara care au declarat risc crescut de infectare. iata despre ce este vorba si ce trebuie sa știi despre aceasta boala care i-a speriat pe romanii!

O boala periculoasa se raspandește cu repeziciune in Romania: doua zone cu risc de infectare (VIDEO)

08:30, 25.03.2024 - O boala periculoasa se raspandește cu repeziciune in Romania: doua zone cu risc de infectareRomania are doua zone cu risc crescut de infectare cu bacilul Koch, care provoaca tuberculoza, spun medicii de la Spitalul de plamani "Marius Nasta" din București. Este vorba de sudul și estul țarii, regiuni…

Cum este tratata modern o boala periculoasa?

06:20, 12.03.2024 - Crampele care apar la nivelul gambelor in timpul mersului, senzația de picioare mereu reci și schimbarea culorii tegumentului pot fi semne și simptome care indica o afecțiune severa – boala arteriala periferica sau arteriopatia obliteranta. Boala apare in urma depunerii de placi de colesterol…

Boala cumplita de care a suferit Mihai Dedu. Cum a slabit celebrul prezentator TV 40 de kilograme in doar 10 luni

16:55, 22.02.2024 - In fiecare zi il vedem pe micile ecrane atunci cand ne aduce cele mai noi știri. Mihai Dedu a trecut printr-o schimbare radicala și a slabit 40 de kilograme, dar s-a luptat cu o boala grea. Ce problema de sanatate are Mihai Dedu Prezentatorul TV este unul dintre cei mai cunoscuți și are o cariera lunga…

Boala sarutului: ce este și cat de periculoasa poate fi pentru sanatate

09:35, 22.02.2024 - Apare mai ales in randul copiilor sau al adolescenților, atunci cand schimbul de fluide (saliva) este mai ridicat, mononucleoza infecțioasa poate avea implicații grave pentru sanatate. Infecția poate aparea și sub forma de focare mici, in comunitați cum ar fi școlile sau internatele.

Imagini cutremuratoare cu Leo de la Strehaia. Slabit de boala, in scaun cu rotile, sarbatorește 47 de ani pe holurile spitalului

00:10, 19.02.2024 - Imagini greu de privit cu Leo de la Strehaia circula in mediul online. Operat pentru a doua oara, barbatul și-a sarbatorit aniversarea de 47 de ani pe holurile spitalului, in scaun cu rotile și vizibil afectat de boala.

Ce spunea Catalin Bordea despre boala cu care s-a luptat mama lui. Comediantul trece prin clipe de coșmar: „Dupa tot ce a indurat...”

15:00, 31.01.2024 - Dupa divorțul de Livia Eftimie, Catalin Bordea trece prin momente foarte grele! Mama comediatului a murit astazi, la varsta de 55 de ani! Ce spunea el despre boala cu care s-a luptat femeia care i-a dat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?