Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Anda Adam vrea să slăbească 6 kilograme: "Trebuie să arăți impecabil ca să pozezi în costum de baie"

Publicat:

 Interpreta de succes, cu piese de top care se difuzeaza la radiourile din tarile balcanice, nu se multumeste doar cu activitatea muzicala. Artista, care si-a deschis o linie vestimentara cu lenjerie de baie, este la curent cu cerintele si gusturile publicului, asa ca... afacerea merge din plin!

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "", a povestit despre activitatea ei de acum, dar și despre planurile pe care le are.

"Pai, sa fie treaba buna. Mi-am propus ca anul 2017 sa fie un an foarte foarte bun. Desi toti anii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Anda Adam și soțul ei au stabilit data nunții. Cand va avea loc marele eveniment. Vor avea 500 de invitați

09:50, 23.04.2024 - Anda Adam și soțul ei se casatoresc anul acesta. Cei doi au stabilit data și au inceput pregatirile pentru cel mai important moment din viața lor. Artista spune ca nu și-a dorit un eveniment restrans, așa ca vor avea 500 de invitați.

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca 20 de kilograme in 3 luni. La ce metode a apelat

15:05, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

Xtra Night Show. Anda Adam și Yosef Mohaci, planuri mari pentru anul 2024. Indragostiții sunt implicați in mai multe proiecte: ”Vom produce...” / VIDEO

01:20, 06.03.2024 - Anda Adam și Yosef Mohaci au o mulțime de planuri pentru 2024. Ei urmeaza sa se casatoreasca la vara și vor fi implicați in mai multe proiecte importante. Pe langa industria muzicala, artista va produce un film alaturi de iubit și va juca intr-o pelicula, in rolul principal.

CURS a lansat primul sondaj național privind starea de sanatate a romanilor: 27% dintre romani vor sa slabeasca in medie 10,13 kilograme, iar in topul dietelor se afla postul (intermitent sau religios) și dieta Nupo

17:06, 01.03.2024 - Obezitatea este o problema majora de sanatate publica la nivel mondial și potrivit statisticilor peste 4 miliarde de oameni ar putea fi supraponderali sau obezi in urmatorii 12 ani, comparativ cu peste 2,6 miliarde in 2020. Persoanele sanatoase și normoponderale pot deveni obeze in cel mai scurt timp…

Ce dieta a ajutat-o pe Cristina Spatar sa slabeasca 17 kilograme. Artista a urmat un plan alimentar strict

16:41, 01.02.2024 - Cristina Spatar se mandrește cu o silueta de invidiat, insa puțini știu ca o dieta a ajutat-o sa slabeasca 17 kilograme și sa ajunga la formele dorite. Artista a dezvaluit, pas cu pas, planul alimentar de care a ținut cont.


Ce parere ai despre aceasta stire?