Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ Adina de la Heaven e pregătită să devină mamă. Vrea copil cu iubitul arab cu 11 ani mai tânăr decât ea!

Publicat:

Cu cateva luni inainte sa schimbe prefixul – in februarie anul viitor implinește 40 de ani -, spune ca e pregatita sa devina mama și chiar sa se marite din nou. E convinsa ca a gasit barbatul potrivit langa care și-ar dori sa imbatraneasca, deși… acesta e mai mic decat ea! a imbracat de patru ori rochia de mireasa ca model, pe podiumul de prezentare, și o data pe bune, in biserica, pe cand avea doar 20 de ani. Dupa ce mariajul a eșuat, probabil și din cauza varstei fragede la care a decis sa se marite, Adina nu mai vrut sa mearga la altar. Pana acum. A convins-o…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Ilona Brezoianu, pregatita sa se marite cu iubitul ei? Ce zice despre barbatul care a cucerit-o. Florin Ristei: „Ii cant la nunta”

15:50, 01.03.2024 - Ilona Brezoianu este indragostita pana peste cap de iubitul ei. Actrița a vorbit in podcastul „La Țocii” despre relația sa. Florin Ristei a confirmat ca iubitul partenerei sale de la Te cunosc de undeva! este un baiat senzațional și a spus ca le va canta la nunta.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ce planuri au Lora și Ionuț Ghenu dupa nunta! Decizia luata de cantareața și iubitul ei

23:40, 03.01.2024 - Lora a vorbit despre planurile pe care le are impreuna cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, dupa cununia religioasa. Ce spune vedeta despre venirea pe lume a unui copil, dar și iși doresc cei doi indragostiți de la anul 2024.

Motivul pentru care Lora nu a devenit mama pana acum. „Multa lume ma judeca. Vreau sa ajunga acest mesaj la alte femei”

09:40, 29.12.2023 - Lora, in varsta de 41 de ani și Ionuț Ghenu formeaza un cuplu de 8 ani și vor ca anul viitor sa faca pasul cel mare, dupa ce au amanat acest moment de mai multe ori. Artista rupe tacerea și explica de ce nu a devenit pana acum mama.„Multa lume ma judeca fara sa ma cunoasca, fara sa stie multe lucruri.…


Ce parere ai despre aceasta stire?