Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Accident cumplit la Şieu Măgheruş! O maşină fost spulberată după ce a lovit un stâlp, iar un tânăr de 26 de ani a murit

Publicat:

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp in localitatea . Un autoturism Volkswagen s-a izbit de un stalp de beton, iar masina a fost pur si simplu spulberata. Un tanar de 26 de ani a murit.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…

Accident grav in Bacau: Un tren cu 30 de calatori a lovit o mașina. Doi tineri au murit

18:20, 26.01.2024 - Un tren in care se aflau 30 de calatori a lovit, vineri dupa-amiaza, o masina, in comuna Dofteana, judetul Bacau. Doua persoane din autoturism au fost incarcerate, fiind scoase in stare de inconstienta. Medicii nu au reusit sa le salveze, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?