Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Accident cumplit, aseară, la Scoarța. O tânără, în vârstă de 26 de ani, din București, și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un pom!

Publicat:

Tanara șoferița a pierdut controlul volanului și a lovit un arbore de pe marginea drumului, marți seara, in jurul orelor 22,30, la , comuna Scoarța. Șoferița a ramas incarcerata in autoturism, iar echipajele medicale care au ajuns la fața locului au constatat ca aceasta nu mai prezenta semne vitale. Articolul VIDEO: Accident cumplit, aseara, la Scoarța. O tanara, in varsta de 26 de ani, din București, și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un pom! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier cumplit pe E85. O persoana de 70 de ani și-a pierdut viața si o alta a fost ranita. Masina in care se aflau a lovit un cap de pod

16:20, 17.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, duminica, 17 martie 2024, pe drumul european E85. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, o femeie de aproximativ 70 de ani a murit si o alta, de a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un cap de pod.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

O șoferița a scapat cu viața dupa ce mașina pe care o conducea a fost lovita de tren

16:26, 04.03.2024 - Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Salaj – Postul de Poliție T.F. Jibou au fost sesizați sambata, in urma unui apel primit prin 112, cu privire la faptul ca, pe drumul județean 108 A, la trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident mortal in Hunedoara! O fetița in varsta de 10 ani și-a pierdut viața dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat in afara parții carosabile

20:11, 17.02.2024 - Accident mortal in Hunedoara, pe DN 7, raza comunei Vețel! O fetița in varsta de numai 10 ani și-a pierdut viața dupa ce șoferul mașinii in care minora se afla s-a rasturnat in afara parții carosabile. Conducatorul autoturismului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Accident cumplit in București. O mașina s-a rasturnat pe șosea, intr-o intersecție din sectorul 4

12:00, 13.02.2024 - Accident cumplit intr-o intersecție din sectorul 4 din București. Doua mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat. Incidentul a avut loc in zona Constantin Brancoveanu din capitala. La fața locului s-au prezentat de urgența mai multe echipaje de poliție și salvare. Autoritațile…

Accident cumplit in Neamț! Un barbat de 41 de ani a fost calcat cu mașina de o soferița

13:05, 01.02.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Neamț, in urma cu puțin timp. Un barbat de 41 de ani a fost calcat cu mașina de o șoferița și a murit. Femeia are 26 de ani și nu a putut sa il evite pe barbatul care traversa strada neregulamentar. Acesta a fost lovit din plin.

Accident cumplit intre un TIR si o duba, in Timis! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața / FOTO

10:50, 27.01.2024 - Un accident cumplit a avut loc astazi intre un TIR și o duba, in Coșava, județul Timiș! Un tanar in varsta de 21 de ani și-a pierdut viața in urma impactului puternic dintre cele doua autoturisme.


Ce parere ai despre aceasta stire?