Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A găsit elixirul tinereţii? Un bărbat din Rusia susţine că această bacterie stopează îmbătrânirea

Publicat:

Un om de stiinta din Rusia sustine ca a gasit elixirul vietii dupa ce si-a injectat în corp o bacterie ce dateaza de peste 3,5 milioane de ani.

, în vârsta de 58 de ani spune ca a început sa simta rapid efectele, ba chiar acum se considera mai sanatos si mai puternic.

Brouchkov si-a injectat bacteria numita "Bacillus F", dar a fost propriul cobai, caci acest experiment nu a mai fost testat pe nimeni altcineva. "Trebuie sa ne dam seama cum reuseste aceasta bacterie sa opreasca îmbatrânirea si cum putem…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

A impus un barbat sa cerșeasca pe strazile din Moscova, timp de 5 ani: Un cuplu de moldoveni, condamnat pentru trafic de ființe

15:50, 14.03.2024 - Un cuplu a fost condamnat la 7 ani și respectiv 7 ani și 6 luni de inchisoare pentru ca au determinat un barbat sa practice cerșetoria pe strazile Moscovei timp de 5 ani, aceștia organizau transportarea sistematica a persoanei in Rusia.

Un cuplu a impus un barbat sa cerșeasca pe strazile Moscovei timp de 5 ani: Aceștia au fost condamnați pentru trafic de ființe umane

15:45, 14.03.2024 - Un cuplu a fost condamnat la 7 ani și respectiv 7 ani și 6 luni de inchisoare pentru ca au determinat un barbat sa practice cerșetoria pe strazile Moscovei timp de 5 ani, aceștia organizau transportarea sistematica a persoanei in Rusia.

Turcia este pregatita sa gazduiasca un summit intre Ucraina si Rusia, susține presedintele Tayyip Erdogan

09:00, 09.03.2024 - Președintele Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca Turcia este pregatita sa gazduiasca discuții de pace intre Rusia și Ucraina, transmite agenția AFP. Citește și: Iulia Motoc a devenit oficial primul judecator roman care va activa la Curtea Penala Internaționala „Suntem pregatiți sa gazduim un summit…

O delegatie a gruparii Hamas a mers din nou la Moscova. Rusia sustine ca a cerut elberarea ostaticilor israelieni

20:15, 19.01.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis vineri ca a primit o delegatie din partea gruparii palestiniene Hamas si ca a indemnat-o sa ii elibereze pe ostaticii pe care gruparea inca ii tine prizonieri in Fasia Gaza, printre care si trei cetateni rusi, potrivit Reuters si AFP, preluate de Agerpres.

Rusia susține ca a tintit companii militare si depozite de arme in bombardamentul asupra Ucrainei; Kievul riposteaza in regiunea Belgorod

16:00, 02.01.2024 - Atacul rusesc masiv cu rachete efectuat marti dimineata asupra capitalei ucrainene Kiev si orasului Harkov din nord-estul Ucrainei a tintit societati ale complexului militar-industrial ucrainean si depozite unde sunt stocate arme si munitii occidentale, potrivit Ministerului rus al Apararii.


Ce parere ai despre aceasta stire?