Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Slav şi-a schimbat look-ul! Fanii au comentat: "Semeni cu Suleyman!"

Publicat:

a decis ca are nevoie de o schimbare de look, asa ca a trecut la treaba! Acesta a postat pe o retea de socializare o fotografie in care arata diferit fata de modul în care si-a obisnuit simpatizantii.



Fostul prezentator de televiziune nu mai are barba atât de mare, dar si-a evidentiat mustata si ciocul. "Un look nou pentru un nou început", a scris pe contul sau de socializare, lasând loc interpretarilor.

Prietenii virtuali au fost încântati de schimbare si au postat comentarii,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Veste buna pentru Simona Halep dupa ce și-a schimbat antrenorul. Fanii sportivei sunt cei mai fericiți

20:36, 22.03.2024 - Simona Halep a revenit pe terenul de tenis dupa o absența de mai bine de un an. In primul ei meci, inceputul a fost promițator, dar in cele din urma a pierdut in fața Paulei Badosa cu scorul de 6-1, 4-6, 3-6. Cu toate acestea, viitorul suna bine pentru sportiva romanca, dupa ce și-a schimbat […] The…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Vinicius Jr cere UEFA sa-i pedepseasca pe fanii lui Atletico pentru presupusul abuz rasist

10:16, 15.03.2024 - Vinicius Jr a cerut UEFA sa-i pedepseasca pe fanii lui Atletico Madrid pentru presupusele scandari rasiste inaintea meciului de miercuri, din Liga Campionilor, cu Inter Milano. O inregistrare video postata pe rețelele de socializare pare sa-i arate pe fanii lui Atletico in fața stadionului Metropolitano…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Clubul din Spania a comis-o de Ziua Femeii! Clipul postat pe rețelele de socializare a provocat revolta

19:35, 08.03.2024 - Sporting Gijon, divizionara secunda din Spania, a postat un clip controversat de Ziua Internaționala a Femeii. Fanii s-au revoltat, iar imaginile au fost editate. Sporting Gijon, ocupanta locului 5 in liga secunda spaniola, a incercat sa marcheze Ziua Internaționala a Femeii cu un clip de impact. N-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?