Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vice-cancelarul german sustine federalizarea Ucrainei/ Merkel: Este vorba de descentralizare

Publicat:

Vice-cancelarul german sustine ideea unui stat ucrainean federal, pentru a se pune capat conflictului intre autoritatile de la Kiev si separatistii pro-rusi, intr-un interviu acordat Welt am Sonntag, publicat duminica, scrie AFP.

"Conceptul intelept de federalism imi pare singura cale practicabila", considera ministrul social-democrat al Economiei, la cateva ore dupa inceperea unei vizite incarcata simbolic a cancelarului la Kiev.

Vice-cancelarul propune sa se reflecte la "procesul de reconciliere" care ar putea fi pus in aplicare…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai batran om din lume, nu ar fi, de fapt, cel mai batran. Un barbat din Peru susține ca are mai mult cu 13 ani

23:26, 09.04.2024 - La cateva zile dupa ce Guinness World Records l-a desemnat pe britanicul John Alfred Tinniswood, de 111 ani, ca fiind cel mai batran om din lume, autoritațile din Peru susțin ca, de fapt, un barbat din regiunea Huanuco este cu mult mai in varsta, avand 124 de ani, relateaza Reuters.

ANPC s-a sucit in scandalul 'puiul vopsit': Directorul general susține ca este vorba despre o expresie metaforica

19:20, 30.03.2024 - Directorul general ANPC, Paul Anghel, afirma sambata, pe pagina sa de Facebook, ca “puiul vopsit” reprezinta o expresie metaforica, dupa ce președintele ANPC Horia Constantinescu a spus ca va sesiza autoritațile in acest caz. „In urma discuțiilor și a informațiilor contradictorii aparute in spațiul…

Rusia a retinut un cetatean german pe motiv ca avea in bagaje jeleuri cu canabis

12:26, 14.02.2024 - Un cetatean german a fost retinut la sosirea in orasul rus Sankt Petersburg pentru ca avea in bagaje bomboane de tip jeleu care contineau canabis, a anuntat serviciul vamal rus intr-un comunicat, relateaza Reuters, preluat de News.ro.

Hamas susține ca doi ostatici au fost ucisi in urma atacurilor israeliene din Gaza

17:21, 11.02.2024 - Loviturile israeliene asupra Fasiei Gaza din ultimele 96 de ore au ucis doi ostatici israelieni si au ranit grav alte opt persoane, a declarat duminica aripa armata a Hamas, Brigazile Al Qassam, intr-o postare pe canalul de Telegram al gruparii, relateaza Reuters.

Kievul are nevoie sa recruteze mai mulți soldați, susține un general de brigada german

10:25, 05.02.2024 - Pentru a reuși sa respinga bombardamentele rusești pe front, Ucraina trebuie sa recruteze mai mulți soldați, este de parere generalul de brigada al Bundeswehr-ului german (armata), Christian Freuding, citat de dpa.

NATO incearca sa stinga focul mocnit in Bosnia

07:55, 02.02.2024 - NATO sustine "cu fermitate" integritatea teritoriala a Bosniei in fata "politicilor secesioniste" ale liderilor sarbi bosniaci, a declarat, joi, adjunctul secretarului general al Aliantei, Mircea Geoana, aflat la Sarajevo impreuna cu ambasadorii tuturor tarilor membre, relateaza AFP, scrie Agerpres."NATO…

„Suveranitatea alimentara”, un principiu pentru legislația Franței

16:51, 01.02.2024 - Premierul Gabriel Attal a anunțat, joi, ca Franța va introduce principiul „suveranitații alimentare” in legislație, ca parte din masurile menite sa satisfaca nemulțumirile fermierilor in contextul protestelor din țara și din Europa,  potrivit  B1Tv, care citeaza Reuters. Attal a anunțat noi masuri pentru…

Refugiu ONU lovit de armata israeliana

21:45, 24.01.2024 - Loviturile impotriva unui refugiu al ONU din Khan Younis, in sudul Fasiei Gaza, destinat persoanelor care si-au parasit locuintele, constituie o „incalcare flagranta a regulilor fundamentale ale razboiului”, a declarat miercuri un responsabil al Natiunilor Unite, citat de AFP. Un centru de formare devenit…


Ce parere ai despre aceasta stire?