Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața de prințesă abia acum începe! Moni s-a mutat în palatul din Malibu

Publicat:

De mai bine de trei ani, Monica traieste visul american, gratie iubitului sau miliardar, . Romanca se plimba in masini de lux, participa la petreceri exclusiviste si, de ceva timp, isi aminteste si de perioada in care statea la Izvorani si se relaxa la piscina, in aer liber.

Mai precis, pastrand proportiile, Moni s-a mutat din nou la vila, dar in Malibu, langa . Proprietatea ii apartine lui , care, in urma cu nici un an, dadea patru milioane de dolari pentru ca Moni sa se bucure acum de luxul ce o inconjoara.

Desi iubita lui sta acum mai mult in Malibu,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Anunțul facut de Andy Hertz, fondatorul comunitații „Mutat la țara - viața fara ceas“. Oamenii au sarit sa-l incurajeze VIDEO

17:15, 12.04.2024 - Andy Hertz, romanul intors in țara care a fondat comunitatea online „Mutat la țara – viața fara ceas”, cu peste 300.000 de membri, a facut un anunț-surpriza, bine primit de internauți.

Barbații celebri din viața Madalinei Ghenea. Cu cine s-a iubit frumoasa romanca, de-a lungul anilor

15:26, 08.04.2024 - Este considerata una dintre cele mai frumoase romance din lume, cariera sa in domeniul modei și actoriei cunoscand o ascensiune fulminanta in ultimul deceniu. Stabilita in Italia de mai mulți ani, Madalina Ghenea a devenit un star internațional, cucerind Cetatea Filmului, aparand in numeroase filme…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.

Monica Gabor nu mai vorbește deloc cu Irinel Columbeanu. Ce spune fostul milionar despre intoarcerea fiicei lor in Romania: „Eu ii respect dorința”

09:51, 29.02.2024 - Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat in 2011, in mare scandal privind custodia fiicei lor, Irina. Acum, conform spuselor fostului milionar, aceasta a rupt orice legatura cu el, nu il ajuta nici in cele mai grele momente, de cand s-a mutat la azil. Dupa o casnicie fericita de cinci ani de zile,…

Cum arata cea mai scumpa proprietate din SUA, scoasa la vanzare cu 295 de milioane de dolari. VIDEO

10:30, 24.02.2024 - Gordon Pointe ar putea sa devina cea mai costisitoare proprietate din SUA dupa ce a fost pusa in vanzare la un preț de aproximativ 295 de milioane de dolari. Situata in Florida, in prestigioasa zona Port Royal din stațiunea Naples, aceasta proprietate imensa a fost listata pentru vanzare la 7 februarie.…

Cum arata palatul vrajitoarei Sidonia. Mama barbaților acuzați ca l-au ucis pe Sorin Anghel traiește in lux - FOTO

16:15, 17.02.2024 - Crima de la Padina a adus-o iar in atenția tuturor pe vrajitoarea Sidonia, cea care s-a proclamat Prințesa, iar ulterior Regina magiei albe in Romania. Puțini știu ca aceasta traiește intr-un adevarat palat.


Ce parere ai despre aceasta stire?