Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vesti triste pentru fanii lui Elton John: S-ar putea intampla anul viitor...

Publicat:

Vesti triste pentru fanii unuia dintre cei mai populari cantareti britanici. Sir Elton John se gandește sa se retraga din viața artistica pentru a putea petrece mai mult timp cu familia sa. Tata a doi copii, artistul ar intenționa sa iși incheie cariera anul viitor, odata cu aniversarea a 70 de ani de viața, informeaza The Telegraph, potrivit Agerpres.

Cariera muzicala prodigioasa a lui sir Elton John se intinde pe aproape 50 de ani, aceasta debutand in 1969, odata cu lansarea pe piața a albumului ''Empty Sky''.

Vezi si: VIRALUL alegerilor: 'Un mot hotarat' si socialist face valuri…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanul care ii ingrijește mașinile Regelui Charles: „Regele, cu siguranța, nu știe ca eu sunt cel care ii spala mașinile”

16:20, 11.04.2024 - Un tanar care a plecat din Romania in urma cu 7 ani pentru un trai mai bun a dat lovitura in Marea Britanie dupa ce și-a deschis propria afacere! Iata care a fost evoluția romanului de-a lungul timpului.

Romanii din Marea Britanie au comparat viata de acolo cu cea din Romania. Unde sunt costuri mai mari, de fapt

09:50, 18.03.2024 - De-a lungul anilor, mulți romani au decis sa paraseasca țara in cautarea unui trai mai bun. Italia, Spania, Franța sau Marea Britanie se numara printre țarile pe care romanii le aleg. Dar este, intr-adevar, mai bine sa traiești in UK decat in Romania? Cațiva romani au dezbatut acest subiect pe rețelele…

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

Ciuca: Aderarea Romaniei la Schengen, in documentul final al Congresului PPE de la Bucuresti. ”Sa vedem cum voteaza colegii austrieci”

17:21, 05.03.2024 - Documentul final al Congresului PPE de la Bucuresti va conține și solicitarea de aderare la spațiul Schengen a Romaniei, dupa cum a declarat președintele PNL, Nicolae Ciuca. Nicolae Ciuca a declarat ca este de urmarit cum vor vota colegii din Austria solicitarea de aderare a Romaniei la spațiul Schengen…

Katie Boulter a castigat turneul de la San Diego - Este al doilea titlu din cariera ei

09:35, 04.03.2024 - Katie Boulter din Marea Britanie a castigat, duminica, turneul de la San Diego, al doilea din cariera sa, dupa ce a trecut, scor 5-7, 6-2, 6-2, de Marta Kostiuk din Ucraina, cap de serie numarul 6, potrivit news.ro. Boulter a avut nevoie de 2 ore si 13 minute pentru a trece de Kostiuk in prima lor…

Celebra dansatoare, casatorita cu un roman. Cuplul face cariera in Marea Britanie VIDEO

10:35, 24.02.2024 - Devenita celebra dupa ce a caștigat de doua ori concursul de dans Strictly Come Dancing de la BBC, dansatoarea sud-africana Oti Mabuse este casatorita de 10 ani cu dansatorul roman Marius Iepure.

Prințul Harry se intoarce in SUA dupa o zi. S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

20:45, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William.


Ce parere ai despre aceasta stire?