Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru toți șoferii! Prețul benzinei a explodat! Câți bani vei scoate în plus din buzunar pentru un plin

Publicat:

Preturile carburantilor au explodat de la inceputul anului. De exemplu, benzina este mai scumpa cu aproape 9 procente, iar motorina cu aproape 7 la suta. Asta inseamna ca pentru un plin de motorina, un roman plateste acum cu 36 de lei mai mult fata de ianuarie 2019.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Prețul carnii de miel a explodat. Cat vom scoate din buzunar pentru un kilogram

11:10, 05.04.2024 - O luna ne mai desparte de paștele ortodox, insa ar fi bine sa puneți mai mulți bani deoparte pentru masa de Pasti, daca va doriți sa aveți cateva preparate din carne de miel. Prețurile au explodat și asta nu se intampla doar la noi in țara, ci la nivelul intregului bloc comunitar european, potrivit…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Se anunța noi scumpiri din 1 iulie. Milioane de romani vor scoate mai mulți bani din buzunar

10:30, 11.03.2024 - Noi scumpiri se anunta de la data de 1 iulie, iar milioane de romani vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar. Soferii romani platesc tot mai mult pentru combustibil. Comparativ cu luna trecuta, pretul mediu al unui litru de benzina s-a majorat cu 5,1%. Acest lucru inseamna ca un plin de 50…

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!

Prețurile la carburanți sunt in continua creștere! Care sunt prețurile la pompa in zona Turzii?

16:20, 23.01.2024 - Vești din ce in ce mai proaste pentru șoferii romani, deoarece prețurile carburanților continua sa creasca din ce in ce mai mult, mai ales prețul la motorina. Mai exact, prețul unui litru de motorina a crescut cu circa patru bani, ceea ce inseamna ca la pompa vom gasi prețuri intre 7,18 și 7,27 de lei,…

Vești proaste pentru șoferii din Romania. Prețul carburantului s-a majorat pe finalul lunii ianuarie. Cat costa astazi, 23 ianuarie 2024, benzina și motorina

10:01, 23.01.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești mai puțin bune pe finalul lunii ianuarie 2024! Benzina și motorina s-au scumpit din nou. Iata care este prețul carburantului, astazi, la stațiile de alimentare cu combustibil din țara!


Ce parere ai despre aceasta stire?