Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești PROASTE pentru românii cu credite în lei - Indicele Robor atinge cel mai mare nivel din ultimele două luni

Publicat:

la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,30%, cel mai mare nivel din 24 august pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de a Romaniei (BNR), conform news.ro.

Robor la trei luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei.

, concediu dupa ce i-a cerut demisia

Vineri, indicele a crescut de la 3,17% la 3,28%.

Luni, acesta a crescut la 3,30%, cel mai mare nivel din 24 august, cand a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Adina Valean: Iohannis are toate sansele pentru o functie la nivel european. Ar fi si randul nostru. Polonia a tot fost

12:55, 09.03.2024 - Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, sustine ca presedintele Klaus Iohannis „are toate sansele” sa obtina o functie europeana de anvergura, inclusiv pe cea de presedinte al Consiliului European, reprezentnta PNL explicand și de ce ar fi indreptatița Romania la o poziție importanta.

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!

Va candida Iohannis pentru o funcție la nivel european la final de mandat? Raspunsul președintelui

13:25, 07.02.2024 - Klaus Iohannis a fost intrebat daca va candida la finalul celui de-al doilea mandat la o funcție inalta la nivel european. Președintele Romaniei a spus ca s-a greșit in 2019, cand toate pozițiile relevante au fost ocupate de persoane din „vechea Europa”.

Vești bune pentru pensionari! Cine sunt cei care primesc mai multi bani la pensie in functie de anul nasterii

08:00, 07.02.2024 - Pensionarii au parte de vești bune! Romanii vor primi mai multi bani la pensie, la majorarea din septembrie, in functie de stagiul de cotizare, grupele de munca, dar si de anul nasterii. Iata cine sunt cei ce vor beneficia de aceasta regula!

Vești bune pentru romanii care vor sa iși cumpere casa, dar proaste pentru chiriași. Predicțiile analiștilor imobiliari pentru 2024

08:06, 21.01.2024 - Dupa scumpirile de anul trecut, analiștii imobiliari au vești bune pentru romanii care vor sa devina proprietari. Anul acesta vom vedea majorari de doar cateva procente. Chiriile vor crește insa ceva mai mult. Asta pentru ca a crescut cererea, ca urmare a faptului ca inflația și a dobanzilor mari la…


Ce parere ai despre aceasta stire?