Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste pentru românii ce lucrează în străinătate! Sunt obligaţi să plătească taxe în ţară!

Publicat:

Romanii care sunt plecati la munca in strainatate au primit o veste foarte proasta. Acestia sunt nevoiti sa plateasca taxe chiar si in tara. Acestia sunt nevoiti sa plateasca diferite taxe pentruveniturile pe carele incaseaza, asta daca si-au pastrat rezidenta fiscala in Romania. Conform specialistilor, oamenii plecati in strainatate vor plati o taxa de 5.5% din venituri. 

Adauga comentariu

Nume*

Email*

Anunta-ma daca apar comentarii noi

Trimite Ultima actualizare: Luni, 03 Aprilie 2017 23:38

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vești bune pentru romanii din strainatate! Se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

19:46, 01.04.2024 - Vești bune pentru romanii din strainatate! Cetațenii din Romania, care in prezent se afla in diaspora, se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Aceștia pot accesa un site incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe!

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vesti proaste pentru acesti pensionari din Romania: obligati sa dea banii inapoi. Vezi daca masura ti se aplica si tie!

09:10, 07.03.2024 - O parte a pensionarilor din Romania pot da inapoi banii de pe cardurile de alimente ori pensiile sociale daca nu indeplinesc anumite condiții. Autoritațile au luat in vedere noi reglementari de care varstnicii in cauza trebuie sa țina cont. Exista totusi o „salvare” prin care scapi sa dai banii inapoi.…

Vesti bune pentru soferi. Iata romanii care ar urma sa NU mai plateasca impozit pentru masina! Vezi daca esti pe lista lor!

10:16, 05.03.2024 - Soferii din Romania primesc si vesti bune. O noua lege ii scutește de la plata impozitului auto. Cine se incadreaza? Proiectul de lege vizeaza scutirea de impozit pentru persoanele aflate in circumstanțe speciale. Propunerea ar urma sa fie pusa in aplicare numai pentru un singur autovehicul cu o capacitate…

Taxa suplimentara pe care trebuie sa o plateasca romanii care au casa si masina

08:46, 19.02.2024 - Recent, ANAF a introdus o noua obligație fiscala pentru contribuabili, impunand completarea și depunerea unei declarații privind impozitul special pe bunurile imobile și mobile de valoare mare. Aceasta decizie, care va fi in vigoare timp de cinci ani, afecteaza in special proprietarii de locuințe și…

Vești bune pentru cei care lucreaza la capșuni in Romania! Salariile pentru culegatori au crescut considerabil

13:40, 13.02.2024 - Vești bune pentru cei care lucreaza la capșuni in Romania! Salariile pentru culegatori au crescut considerabil, astfel ca au ajuns sa fie ca in strainatate. Iata cat se caștiga in acest domeniu in prezent!

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?