Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români: Americanii și-au exprimat dorința în privința Loteriei Vizelor (sondaj)

Publicat:

Majoritatea americanilor se opun folosirii unui sistem de tip loterie pentru acordarea vizelor de imigrare in SUA, releva un sondaj de opinie Reuters/Ipsos ale carui rezultate au fost publicate joi.

Doar 25% din cei care au raspuns sondajului sustin pentru acordarea documentului "green card", care permite castigatorilor sa se stabileasca permanent in , in timp ce 60% sunt impotriva. In prezent, se acorda anual 50.000 de astfel de vize de imigrare cetatenilor tarilor din care nu provin multi imigranti, cu scopul de a spori diversitatea originilor migratiei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Americanii ii forțeaza pe chinezi sa vanda aplicația TikTok

13:20, 13.03.2024 - Statele Unite vor sa ii elimine definitiv pe chinezi din afacerea TikTok. Un proiect de lege din Congresul american forțeaza compania-mama chineza ByteDance sa se retraga dreptul de proprietate din populara aplicație video. Intr-un an electoral decisiv in Statele Unite, autoritațile americane ii forțeaza…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Aproximativ 78% dintre romani recunosc ca se cearta din cauza banilor

00:15, 15.02.2024 - Aproximativ 78% dintre romani sustin ca disensiunile legate de bani si situatia financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu, iar 53% dintre ei considera ca educatia financiara poate consolida o relatie, arata un studiu realizat de Unlock Market Research, la initiativa…

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești bune pentru romani! A fost majorat plafonul maxim de venituri pentru acordarea tichetelor sociale

18:15, 31.01.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a majorat plafonul maxim de venituri pentru acordarea ajutorului financiar sub forma de tichete sociale. Acest lucru inseamna ca un numar mai mare de persoane vor primi carduri sociale. Iata cine se ancadreaza, conform noii reguli.


Ce parere ai despre aceasta stire?