Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VEŞTI PROASTE despre Denisa Manelista. Vrea să se trateze în Cuba dar drumul până acolo i-ar putea fi fatal

Publicat:

se lupta cu maladia grava cu care a fost diagnosticata, iar cei din familia ei au o speranta reala de cand a aparut sansa ca artista sa poata fi dusa in Cuba pentru mai multe tratamente, scrie cancan.ro.

Insa, pana acum s-ar parea ca nu s-a facut niciun demers in acest sens, iar plecarea a ramas doar pe hartie, fiind pusa pe "hold". Asta deoarece nu s-au depus nici actele pentru a obtine viza necesara pentru Cuba si nici medicii romani nu sunt foarte optimisti in ceea ce priveste aceasta variana, ca Denisa sa fie transportata in tara din sudul Americii.

Toate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pe plan economic! Scade producția de carbune

23:10, 01.04.2024 - Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).

Iulian Dumitrescu, alte vești proaste din partea procurorilor DNA! Decizie de ultima ora

14:01, 28.03.2024 - Presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, a primit alte vești proaste din partea procurorilor! Procurorii DNA au prelungit cu inca 60 de zile masura controlului judiciar si restrictiile impuse initial presedintelui…

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Ziua Indragostiților 2024 vine cu vești proaste pentru trei zodii. Cine se desparte dupa sarbatoarea iubirii

12:36, 07.02.2024 - In luna iubirii, astrele prevad desparțiri dureroase pentru unii nativi. In timp ce aceștia vor varsa lacrimi amare pentru relația incheiata, nativii unei zodii vor radia de fericire, gasindu-și sufletul pereche.

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?