Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti extraordinare pentru fani: Va fi lansat un nou album Michael Jackson

Publicat:

Xscape, un nou album , va fi lansat oficial pe 13 mai, dar va putea fi comandat pe iTunes incepand cu 1 aprilie. Albumul este produs de , compania care s-a ocupat si de distribuirea filmului , potrivit mashable.com.

a obtinut accesul la patru decade de materiale inregistrate de , potrivit unui comunicat al companiei si al administratorilor averii artistului. "Michael a fost intotdeauna un deschizator de drumuri si a fost tot timpul in cautarea de noi producatori si noi sunete. A fost relevant si in pas cu vremurile. Aceste…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar

17:20, 29.03.2024 - Vești excelente pentru romani! Guvernul a lansat un nou program, de aceasta data viitorilor studenți, care le ofera posibilitatea de a primi bani. Iata cui se adreseaza acest program și cine poate beneficia de bani. Sumele pe care le vor primi sunt de cateva sute de lei.

Familia lui Alexei Navalnii nu poate sa il inmormanteze! De ce refuza agențiile funerare sa colaboreze

16:20, 27.02.2024 - Vești proaste pentru familia lui Alexei Navașnii! Familia a primit trupul neinuflețit al opozantului rus, dar de aceasta data a intampinat o noua problema. Ceremonia de inmormantare a lui Alexei Navalnii nu poate fi organizata. Iata de ce refuza agențiile de pompe funebre sa colaboreze cu familia lui!

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!

Vesti bune pentru 800.000 de familii de romani. Marcel Ciolacu: "Majorarile pensiilor și salariilor nu vor fi luate in calcul"

13:10, 16.02.2024 - Sunt vesti bune pentru 800.000 de familii de romani, iar premierul Marcel Ciolacu a spus ca, pentru a putea primi ajutor, guvernul nu va mai lua in calcul majorarile de pensii și salarii de la 1 ianuarie.

Romanii care au cumparat aceste medicamente primesc banii inapoi. Ce spune Ministerul Sanatații

12:20, 11.02.2024 - Vești bune pentru anumiți romani. Ministerul Sanatații vorbește despre returnarea banilor folosiți pentru achiziționarea anumitor medicamente. Alexandru Rafila spune ca pacienții internați care cumpara medicamente din banii proprii ar trebui sa primeasca sumele inapoi de la instituția medicala. Menționam…

Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Valoarea lor scade la jumatate și va fi acordata doar o data la șase luni

11:01, 07.02.2024 - Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Incepand de anul urmator, valoarea acestui ajutor va fi redus la jumatate, adica de la 250 de lei la 125 de lei, și va fi acordat doar de doua ori pe an.

Zodia care va avea parte de schimbari uriașe in viața profesionala. Luna februarie aduce doar vești bune pentru acești nativi

21:05, 02.02.2024 - Zodia care va avea parte de schimbari uriașe in viața profesionala. Astrele vin cu cele mai bune vești pentru acești nativi. Iata cine sunt cei pentru care luna februarie aduce doar vești bune!

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care pot primi bani de la stat sub forma de bonuri pentru benzina si motorina

07:20, 30.01.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Statul ofera bani sub forma de bonuri pentru benzina și motorina. Cine sunt cei care pot primi beneficia de acest ajutor și care sunt condițiile de eligibilitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?