Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti bune pentru şoferii cu permisul suspendat. Proiect adoptat tacit de Senat

Publicat:

Romanii care au care au incalcat legislația rutiera și au permisul de conducere suspendat vor putea solicita reducerea perioadei de suspendare in mai multe cazuri, conform unui proiect de act normativ ce a trecut tacit de Senat pentru ca senatorii nu l-au votat la timp in plen.

Citeste articolul mai departe pe someseanul.ro…  

Sursa articol: someseanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vesti bune pentru soferi. Iata romanii care ar urma sa NU mai plateasca impozit pentru masina! Vezi daca esti pe lista lor!

10:16, 05.03.2024 - Soferii din Romania primesc si vesti bune. O noua lege ii scutește de la plata impozitului auto. Cine se incadreaza? Proiectul de lege vizeaza scutirea de impozit pentru persoanele aflate in circumstanțe speciale. Propunerea ar urma sa fie pusa in aplicare numai pentru un singur autovehicul cu o capacitate…

ADIO, cozi! Vesti bune pentru soferii care trebuie sa-si inmatriculeze masinile

11:26, 28.02.2024 - Vesti bune pentru cetațenii care doresc sa inmatriculeze un vehicul, sa transcrie dreptul de proprietate sau sa radieze un vehicul. Proiectul de lege a fost adoptat de Camera Deputatilor. Forul a adoptat, decizional, proiect de lege privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 38/2023 pentru…

Lovitura pentru șoferii romani. Ce li se intampla in Europa daca au permisul suspendat in țara?

10:10, 07.02.2024 - Practic, in situația in care un șofer dintr-un alt stat membru savarșește o contravenție grava pe teritoriul Romaniei, autoritațile romane vor putea sa-i aplice sancțiuni privitoare la dreptul de a conduce.In mod identic, daca un șofer roman are carnetul suspendat in alta țara, nu va mai putea conduce…

Senatul a adoptat tacit proiectil de lege care poate lasa șoferii fara permis pe viața!

14:26, 06.02.2024 - Doua categorii de soferi romani pot ramane fara permis auto pe viata, in anumite conditii. Proiectul de lege initiat de deputati PNL a fost adoptat tacit de Senat. Astfel, dupa ce Legea Anastasia prevede ca șoferii beți sau drogați care provoaca accidente soldate cu pierderi de vieti omenesti vor face…

Proiect privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime - adoptat tacit in Senat

20:15, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Proiect adoptat tacit in Senat privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime

19:35, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Cum iși pot recupera șoferii permisul suspendat pentru viteza in 2024. Cand trebuie sa dea examen

07:26, 01.02.2024 - Vești bune pentru șoferi! Participanții la trafic al caror permis de conducere a fost suspendat dupa ce au depașit limita de viteza au posibilitatea de a-și redobandi dreptul de conducere mai repede. Exista insa doar anumite situații in care pot face acest lucru. Iata despre ce este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?