Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești BUNE pentru români! Se mai dau trei zile libere

Publicat:

Parlamentarii au adoptat, in prima sesiune a actualei legislaturi, o serie de legi care au si fost promulgate si prin care au declarat o sarbatoare nationala si au instituit alte trei zile nationale, dar si , informeaza B1 Tv.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești importante pentru romani! Taxele și impozitele vor fi schimbate. Anunțul facut de Marcel Boloș

11:00, 27.02.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus vești de importanța majora pentru cetațenii romani, anunțand ca in anul 2025 vor avea loc schimbari semnificative in ceea ce privește taxele și impozitele. Aceste modificari sunt parte a unei reforme fiscale cuprinzatoare prevazute in Planul Național de Redresare…

Vesti bune pentru 800.000 de familii de romani. Marcel Ciolacu: "Majorarile pensiilor și salariilor nu vor fi luate in calcul"

13:10, 16.02.2024 - Sunt vesti bune pentru 800.000 de familii de romani, iar premierul Marcel Ciolacu a spus ca, pentru a putea primi ajutor, guvernul nu va mai lua in calcul majorarile de pensii și salarii de la 1 ianuarie.

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care pot primi bani de la stat sub forma de bonuri pentru benzina si motorina

07:20, 30.01.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Statul ofera bani sub forma de bonuri pentru benzina și motorina. Cine sunt cei care pot primi beneficia de acest ajutor și care sunt condițiile de eligibilitate.

Vești proaste pentru romani! Mai puțini bani pentru persoanele care beneficiaza de cardul de alimente 2024

11:00, 17.01.2024 - Vești proaste pentru mulți romani! S-a anunțat ca se vor da mai puțini bani pentru cardul de alimente 2024. La ce suma se poate ajunge in acest context. Lovitura grea pentru persoanele vulnerabile de la noi din țara.

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor primi bani de la stat pentru cresa si gradinita

22:40, 05.01.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor primi bani de la stat pentru cresa si gradinita. Potrivit informațiilor, banii vor ajunge de la Guvern direct la angajator si, de aici, in contul institutiei de invatamant sau in contul parintilor.

Vești bune pentru romani! Cand vor intra pensiile majorate. Anunțul facut de Ministerul Muncii

14:11, 03.01.2024 - Ministerul Muncii a facut un anunț important cu prvire la data exacta cand pensiile majorate vor intra in conturile beneficiarilor. Se confirma ca luna ianuarie va aduce cu sine nu doar noul an, ci și creșterea semnificativa a pensiilor conform deciziei.

Profetiile Baba Vanga pentru 2024 aduc vesti proaste! Amenintarea ce ii pune in pericol si pe romani

11:00, 30.12.2023 - Baba Vanga nu a prezis evenimente prea placute pentru anul 2024. Omenirea se va confrunta cu fenomene meteo extreme, din cauza incalzirii globale. In pofida acestor lucruri, din spusele prezicatorilor, medicina va inregistra progrese importante. Totusi, sunt si vesti bune: se spune ca in acest an va…


Ce parere ai despre aceasta stire?