Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti bune pentru o parte a angajaţilor români! Urmează să încaseze sporul aşteptat

Publicat:

Exista o anumita categorie de angajați romani care vor primi dupa jumatatea lunii ianuarie tichete de masa și un spor pentru solicitare neuropsihica.

Sindicalistii au anuntat momentul exact, dupa ce initial o parte dintre cei indreptatiti au fost amanati.

Vezi AICI cine sunt angajatii care urmeaza sa primeasca tichetele si sporul!

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru unii tineri: pot pleca singuri in spațiul Schengen

11:50, 27.03.2024 - Tinerii care au implinit 16 ani și au domiciliul in strainatate pot ieși neinsoțiți din țara in Schengen fara sa mai prezinte acordul parinților, arata o prevedere de modificare legislativa, care a fost publicata recent in Monitorul Oficial. Conform acestei reglementari, in prezent pot calatori in…

Protest al angajatilor Loteriei Romane la Ministerul Finantelor. Ce acuza sindicaliștii

11:10, 19.03.2024 - Sindicatul National Loteria Romana protesteaza marți, 19 martie, timp de doua ceasuri, pana la ora 12.00, din cauza micșorarii veniturilor angajatilor ca urmare a aplicari Legii 296/2023. Mai precis, este vorba despre scaderea cu 50% a valorii tichetelor de masa si a voucherelor de vacanta.Sindicalistii…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești bune pentru romani! Categoria care va primi bani in plus de la 1 martie 2024

09:45, 25.02.2024 - Vești bune! Categoria de romani care va primi bani in plus de la 1 martie 2024. Informațiile oferite de Institutul Național de Statistica (INS). Ce trebuie sa știe cei ce se vor bucura de ajutoare.

Sindicaliștii din sanatate continua protestele: Care este principalul motiv

10:55, 21.02.2024 - Federatia "Solidaritatea Sanitara" continua protestele, pe motiv ca Guvernul isi mentine intentia de crestere a salariilor de baza ale angajatilor din sanatate cu doar 15% si refuza sa negocieze. Potrivit unui comunicat al Federatiei "Solidaritatea Sanitara", transmis, miercuri, AGERPRES, desi Guvernul…

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Vești bune! O noua categorie de romani va primi vouchere sociale

20:55, 25.01.2024 - Vești bune! O noua categorie de romani va primi vouchere sociale. Executivul a adoptat astazi o ordonanța cu privire la extinderea beneficiilor acestora. Iata ce precizari s-au facut in acest sens.

Vești bune pentru romani! Cine sunt cei care din aprilie 2024 pot primi 750 de lei din partea statului. Care sunt condițiile pentru a intra in posesia banilor

08:30, 17.01.2024 - Luna aprilie a anului 2024 vine cu vești bune pentru o anumita categorie de romani. Cine sunt cei care in mai puțin de trei luni pot primi 750 de lei din partea statului și care sunt condițiile pentru a intra in posesia banilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?