Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTE.Giulia Anghelescu va fi din nou mămică!

Publicat:

Cantareața Giulia Anghelescu este in culmea fericirii! Ea și soțul ei, , vor fi din nou parinți, urmand ca fiica lor, Antonia, sa aiba un frațior sau o surioara. Giulia le-a dat vestea cea mare fanilor pe un cont de socializare.

A declarat de nenumarate ori ca își mai dorește un copil, și iata, ca dorința i s-a îndeplinit. Giulia și își vor mari peste câteva luni familia. Ei mai au o fetița de doi ani, pe nume Antonia, care se bucura de pe acum ca în curând va avea un partener de joaca.

"Sunt foarte fericita sa va anunț ca…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu. Fiica ei, Antonia implinește 12 ani. Ce urare i-a facut artista: ”Inima mi-e plina” / FOTO

16:45, 07.04.2024 - Giuliei Anghelescu și Vlad Huidu o sarbatoresc pe fiica lor, Antonia. Adolescenta implinește 12 ani, iar parinții i-au organizat o petrecere in aer liber. Pe rețelele de socializare, artista a publicat un mesaj emoționant cu aceasta ocazie.

”Toata lumea vrea un fratior sau o surioara” - Vladuța Lupau a vorbit despre al doilea copil

17:20, 17.03.2024 - Vladuța Lupau a facut dezvaluiri sincere despre posibilitatea de a-și extinde familia, chiar imediat dupa ziua ei de naștere. In timp ce se afla intr-o emisiune TV, celebrul interpret de muzica de petrecere a vorbit deschis despre dorința ei de a avea inca un copil.”Imi doresc foarte mult sa ii ofer…

Tanara mamica din Indonezia care i-a emoționat pe romani: „Am venit in Romania pentru a-mi ajuta familia și fiul sa traiasca”

18:20, 04.03.2024 - O mamica in varsta de 30 de ani din Indonezia a fost foarte emoționata cand a primit un buchet de flori pe strada, cu ocazia venirii primaverii. Momentul a fost filmat, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

Sarbatoare 28 februarie: un sfant foarte important e pomenit astazi de calendarul ortodox din țara noastra

06:55, 28.02.2024 - Sarbatorile zilei:OrtodoxeSf. Cuv. Vasile MarturisitorulGreco-catoliceSf. cuv. m. Vasile. Harti lactateRomano-catoliceSf. Roman, abate; Fer. Antonia, calug.Sfantul Cuvios Vasile Marturisitorul este pomenit in calendarul crestin ortodox in ziua de 28 februarie.A trait in timpul cand prigoana iconoclasta…

Patronul unei firme de paza, macelarit cu sabia la un hotel

22:00, 11.02.2024 - Crima sangeroasa intr-un hotel din Padina, județul Dambovita, la o petrecere la care au participat inițial și cantareți romani, cum ar fi Alex Velea. In urma unei altercații, un barbat de 41 de ani a fost atacat și injunghiat mortal.   Sorin Anghel, proprietarul unei firme de paza si tatal a doi copii,…

Antonia și-a surprins fanii » In tricoul carei echipe de fotbal s-a fotografiat artista: „Nu fiți agresivi!”

10:31, 21.01.2024 - Antonia, considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, și-a surprins fanii. Artista s-a fotografiat sambata imbracata doar in tricoul roz al lui Inter Miami, echipa la care joaca Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba și Luis Suarez. FOTO. Antonia, in tricoul lui Inter Miami Cantareața…


Ce parere ai despre aceasta stire?