Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestea care a dat-o peste cap pe Jessica Simpson: A rămas însărcinată la șase luni după naștere

Publicat:

facuse eforturi considerabile sa piarda kilogramele acumulate in timpul primei sarcinii, iar vestea ca a ramas din nou gavida la numai șase luni dupa ce a nascut nu i-a picat prea bine.

Chiar daca iși dorea foarte mult sa mai aiba un copil, recunoaște ca nu se aștepta ca acest lucru sa se intample atat de curand, mai ales ca facuse sacrificii foarte mari sa scape de cele aproape 30 de kilograme in plus.

"Nu a fost planuit sa fie așa, dar, da, Jessica este din nou insarcinata", a declarat o amica a vedetei.

Jessica,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.

Fosta vedeta TV e din nou insarcinata. Vestea momentului in showbizul romanesc

20:55, 18.03.2024 - O fosta vedeta tv este iar insarcinata! Ramona Pauleanu, iubita avocatului Adrian Cuculis, este gravida pentru a doua oara. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, fosta prezentatoare tv și-a etalat burtica de gravida, fara sa vrea. Cea care a dat-o de gol a fost Oana Turcu, soția lui…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.


Ce parere ai despre aceasta stire?