Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTE excelentă pentru Universitatea Cluj! Clubul a câştigat procesul cu Finanţele şi a scăpat de o datorie imensă care ar fi putut declanşa falimentul!

Publicat:

a primit o veste buna in ceea ce priveste datoriile clubului! Curtea de a respins astazi recursul formulat de Directia de Impozite si printr-o sentinta irevocabila. In prima faza, avocatii lui castigasera procesul in prima instanta la , insa institutiile financiare au atacat decizia cu recurs.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.

Gestul lui Ciolacu fața de echipa care a castigat procesul Rosia Montana

21:40, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat luni ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor. „Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti…

Primele detalii din culisele victoriei Roșia Montana. Cum a fost caștigat procesul

13:35, 10.03.2024 - Echipa de avocați care a reprezentat Romania in procesul intentat de compania Gabriel Resources la Curtea de Arbitraj de la Washington a publicat, sambata, un comunicat in care vorbește despre felul in care Romania a caștigat aceasta disputa legala. „Pe parcursul arbitrajului, parțile au facut schimb…

Romania, invingatoare in procesul cu Roșia Montana. USR acuza: „O mana de baieți deștepți au caștigat din manipularea bursei”

20:56, 09.03.2024 - Romania, invingatoare in procesul cu Roșia Montana, iar Gabriel Resources trebuie sa plateasca statului 9,4 milioane de euro! Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington a dat, vineri, verdictul in cazul Roșia Montana. Dupa decizia definitiva și executorie, care vine dupa 9 ani de proces,…

Romania a caștigat procesul pentru Roșia Montana

09:31, 09.03.2024 - Guvernul a informat vineri seara ca Romania a obtinut castig de cauza in dosarul Rosia Montana judecat la Curtea de arbitraj international de la Washington (ICSID) contra companiei Gabriel Resources.

Judecatoarea de la Tribunalul Suceava care lua mita și se droga a scapat de arestul preventiv

13:05, 03.02.2024 - Curtea de Apel Suceava a dispus plasarea in arest la domiciliu a judecatoarei Ana Maria Chirila, trimisa in judecata pentru cinci infractiuni, printre care luare de mita si trafic de droguri.

Procesul dintre Comuna Crucea si fostul primar Gheorghe Frigioi, la Curtea de Apel. Cine a castigat in prima instanta

16:40, 27.01.2024 - In prima instanta, Tribunalul Constanta a respins actiunea deschisa de Comuna Crucea si Primarul Comunei Crucea, ca nefondata.Pe rolul Curtii de Apel Constanta a fost inregistrat apelul declarat de Comuna Crucea si Primarul Comunei Crucea in procesul deschis fostului primar, Gheorghe Frigioi.Cazul are…


Ce parere ai despre aceasta stire?