Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaslui: Trupurile neînsuflețite a doi motocicliști, găsite într-un canal

Publicat:

Trupurile neinsuflețite ale doi motocicliști au fost descoperite, luni dimineața, intr-un canal de pe raza comunei Zorleni, județul Vaslui, informeaza B1 TV.

Cei doi ar fi fost implicați intr-un accident și au fost gasiți la cateva ore distanța.

Din primele informații reiese ca cele doua trupuri aparțin unor motocicliști, im apropierea lor fiind gasite și autovehiculele pe doua roți.

”In jurul orei 07:57 am primit un apel privind gasirea a doua persoane intr-un canal de desecare. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu doua autospeciale pentru a…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

Judetul Constanta: Familiile tinerilor ucisi la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

11:31, 18.04.2024 - Astazi a avut loc un nou termen de judecata in dosarul in care Matei Vlad Pascu, din Bucuresti, este acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, din judetul Constanta, din 19 august 2023, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei.La finalul sedintei de judecata, familiile celor doi tineri…

Cinci tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, din Vaslui au furat bani, tigari si bauturi alcoolice din mai multe magazine

15:45, 06.04.2024 - Cinci tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, din comuna Zorleni si municipiul Barlad, care au comis mai multe infractiuni de furt calificat in perioada 23 martie - 1 aprilie, au fost arestati preventiv, conform Agerpres.

Cosmar in Dubai pentru familiile a trei medici din Romania. Un doctor este in coma, iar ceilalți doi, in stare grava

11:10, 24.02.2024 - O vacanța in Dubai s-a transformat intr-un coșmar pentru familia a doi medici romani din Buzau și cea unui alt medic, din Vaslui, dupa ce autocarul in care se aflau cu toții a fost izbit in plin de un camion.

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.

Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuința unde fusesera gasite doua femei moarte

13:10, 10.02.2024 - In cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un postas care ducea pensiile in comuna Stefan cel Mare, din Vaslui, a facut o descoperire macabra. Acesta a gasit, intr-o casa, doua femei decedate.

Doua femei, gasite moarte in casa de postasul venit sa aduca pensiile

20:30, 09.02.2024 - Doua femei, mama si fiica, au fost gasite moarte in propria casa de catre postasul din sat, in ziua in care a mers sa le duca pensiile, informeaza Agerpres. Doua femei, de 82, respectiv 55 de ani, mama si fiica, au fost gasite moarte, vineri, in casa lor din comuna vasluiana Stefan cel Mare. Trupurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?