Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vânătorii au ajuns să fie vânaţi: 18 terorişti ai reţelei Statul Islamic, EXECUTAŢI în Siria

Publicat:

O grupare insurgenta din Siria activa in apropierea orasului Damasc a executat 18 militanti ai retelei teroriste sunnite , difuzand o inregistrare video, informeaza ABC News.
   
Grupul rebel sirian Jaysh al-Islam (), care lupta impotriva regimului Bashar Al-Assad, a difuzat o inregistrare video cu durata de 20 minute in care prezinta executarea a 18 presupusi membri ai grupului terorist .
   
Jaysh al-Islam precizeaza ca executiile sunt o razbunare fata de actiuni similare comise de organizatia terorista sunnita.
   …

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

01:10, 28.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european, relateaza France Presse, potrivit agerpres.ro.…

Bilantul atentatului din suburbia Moscovei, a urcat la 143 de morti

00:15, 28.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european, relateaza France Presse.

Zelensky ii face „gunoaie” pe liderii ruși, dupa atentatul de la Moscova

09:35, 25.03.2024 - Organizația terorista Statul Islamic (IS) a lansat pe rețelele de socializare inregistrari video cu imagini ingrozitoare filmate cu cu body-camerele purtate de atentatori in timpul masacrului de vineri seara, de la Moscova. IS a revendicat atacul, iar in

Zaharova ridiculizeaza explicația SUA despre atacul de la Moscova: „De peste 60 de ani nu au reușit sa afle cine l-a ucis pe John F. Kennedy”

17:35, 24.03.2024 - Explicația Washingtonului privind sangerosul atac sala asupra salii de concerte de langa Moscova nu ar trebui crezuta, avand in vedere ca autoritațile americane nu au stabilit nici pana acum cine l-a asasinat pe președintele John F. Kennedy in 1963, afirma purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de…

Stat Islamic a dezvaluit motivul pentru care a atacat Rusia. De ce au dezvoltat teroristii o „fixatie” pentru Moscova (VIDEO)

09:00, 24.03.2024 - Vladimir Putin a declarat zi de doliu national pentru 24 martie. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 143, intre victime fiind mame care isi strangeau copiii la piept. Romania a condamnat oficial atacul, intr-un mesaj transmis de Ministerul de Externe. Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacul Statul…

Crește bilanțul tragic al celor care și-au pierdut viața in atentatul de la Moscova: 133 de morți

16:25, 23.03.2024 - Cel putin 133 de persoane si-au pierdut viata in atacul comis vineri seara asupra unei sali de concerte de la periferia Moscovei, atac revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a anuntat sambata comisia de investigatie care a prezentat un nou bilant al victimelor, relateaza AFP, potrivit…

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Un rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic a fost arestat in Polonia. Acesta urmarea comiterea de infracțiuni teroriste

13:00, 29.02.2024 - Agentia pentru securitate interna (ABW) a Poloniei a arestat un cetatean rus acuzat ca este membru al gruparii Stat Islamic (SI), a anuntat joi intr-un comunicat serviciul national de procuratura, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?