Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vâlceanu, despre o posibilă CANDIDATURĂ a lui Romanescu la ŞEFIA PNL Gorj

Publicat:

Liderul organizatiei judetene a spune ca este legitim ca sa-și doreasca sa fie președinte PNL Gorj. este convins ca, in 2021, cand va avea loc urmatoarea conferinta judeteana de alegeri, il va avea contracandidat si pe primarul Targu-Jiului, . Liderul PNL Gorj spune ca ar vrea … , despre o posibila CANDIDATURA a lui Romanescu la SEFIA PNL Gorj apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor submineaza ambițiile lui Iohannis la șefia NATO

19:10, 18.04.2024 - Candidatura președintelui Klaus Iohannis la șefia NATO este amenințata chiar din interiorul Romaniei. Șeful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat ca nu crede ca este „vorba de Romania“, cand candideaza Iohannis.

Klaus Iohannis, criticat in presa franceza pentru candidatura la șefia NATO: „Modul in care a facut anunțul, momentul ales și lipsa de comunicare cu partenerii arata ca Iohannis nu a ințeles nimic și ca nu are calitațile necesare pentru aceasta funcție”

12:26, 03.04.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Președintele Klaus Iohannis este criticat dur in presa franceza pentru candidatura sa la șefia NATO. Intr-o analiza ampla, Le Figaro spune ca Mark Rutte e favorit in timp ce candidatura lui Klaus Iohannis  ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor…

Radu Moldovan candideaza pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Nasaud

18:26, 13.03.2024 - Liderul PSD Radu Moldovan și-a anunțat astazi candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean. Acesta a ales sa iși anunțe candidatura alaturi de managerul Spitalului Clinic Județean de Urgența Gabrial Lazany, chiar in fața noii cladiri a unitații medicale. PSD și-a anunțat candidatul…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Marcel Ciolacu a rabufnit, dupa declarațiile Gabrielei Firea: poate o invit sa-și depuna candidatura la șefia PSD (Surse)

11:31, 08.02.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este intr-un razboi deschis cu Gabriela Firea, cea care solicita cu insistența sa fie anunțata drept candidatul PSD la Primaria Capitalei.In ultimele zile, Firea a acordat mai multe interviuri in care a cerut sa se anunțe oficial candidatura ei la Primaria Capitalei.…

Ciolacu, despre o posibila candidatura a lui Geoana la prezidentiale din partea PSD: Daca vrea, sa ma caute

12:50, 02.02.2024 - „Pai cum sa participe? Conform statutului actual, nu poate participa, ca domnul Geoana a plecat, si-a facut partid. Sa-l invit eu sa vina inapoi? Daca vrea sa vina, sa ne caute. Eu sunt ori la Palatul Victoria, ori in Kiseleff. Foarte putin timp sunt pe acasa. Deci, daca vrea cineva, sa ma caute, am…

Va candida Nicolae Ciuca la președinția Romaniei? Fostul premier: ”Nu ma dau inapoi”

03:05, 31.01.2024 - Nicolae Ciuca a vorbit, marți seara, despre posibilitatea de a intra in cursa pentru președinția Romaniei. Fostul premier nu a dat un raspuns clar in privința candidaturii sale, insa a lasat sa se ințeleaga ca, daca PNL i-o va cere, va lupta pentru Cotroceni. Nicolae Ciuca, despre o candidatura la președinția…


Ce parere ai despre aceasta stire?