Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vacanta in Mexic: Viziteaza Plaja Ascunsa din Insulele Marieta

Publicat:

Mexic este o destinatie de vacanta perfecta pentru orice luna din an, intrucat vremea este mereu calda acolo. Daca esti dispus sa treci peste durata zborului pana acolo, atunci nu poti rata Plaja Ascunsa, din , situate in apropiere de Puerto Vallarta.

Plaja s-a format prin activitate vulcanica in decursul a cateva mii de ani, arata ca o "gaura" in pamant, sub care s-a format o plaja cu ape cristaline si plaja cu nisip alb. Locul este protejat prin lege, asa ca nu vei avea neplacerea de a intalni aglomeratie pe acea plaja.

Poti ajunge acolo doar prin intermediul…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Un roman a cumparat un avion la pretul unei garsoniere. Barbatul vrea sa-l transforme in casa de vacanta

15:20, 10.02.2024 - Un roman a cumparat un avion cu 200 de locuri la pretul unei garsoniere. Barbatul l-a transportat pe DN1 si vrea sa-l transforme in casa de vacanta Un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri si-a facut drum pe strazi, azi-noapte, la Bucuresti. Un transport agabaritic l-a dus la un aerodrom din apropierea…

Vacanta all inclusive in Hurgada – Egipt, cu As Tour Timisoara

07:26, 08.02.2024 - Agentia As Tour Timisoara va invita, incepand cu data de 6 aprilie, la o vacanta de vis in Hurgada, cea mai mare și mai accesibila stațiune de la malul Marii Roșii. Pretul voiajului de sapte zile este de 650 de euro, serviciile de masa fiind all inclusive, iar hotelul de patru stele.   Situata in ...…

Opinie: Rabbit R1 nu iți va inlocui smartphone-ul (VIDEO)

09:50, 02.02.2024 - Rabbit R1 este probabil cel mai interesant și neașteptat produs care a fost anunțat anul acesta la CES, dar totodata unul care nu prea pare ca iși are locul intr-o piața dominata de smartphone-uri. Compania Rabbit dorește sa iți inlocuiasca smartphone-ul cu un dispozitiv portabil alternativ, bazat pe…

[BREAKFAST] Doi tineri casatoriți au descoperit ca sunt singurii turiști dintr-o stațiune de lux. Cum au reacționat

13:51, 30.01.2024 - Vacanța unui cuplu proaspat casatorit, aflat in luna de miere la Grand Velas Boutique Los Cabos din Mexic, a luat o turnura neașteptata atunci cand tinerii au descoperit ca erau singurii turiști din stațiune. Grand Velas Boutique Los Cabos, noua proprietate sora a paradisului de 5 stele alaturat, cunoscut…

Șocul unor tineri casatoriți cand au descoperit ca sunt singurii turisti dintr-o stațiune de 5 stele: „A fost destul de mișto, pana cand nu a mai fost”

20:41, 26.01.2024 - Vacanța unui cuplu proaspat casatorit, aflat in luna de miere la Grand Velas Boutique Los Cabos din Mexic, a luat o turnura neașteptata atunci cand tinerii au descoperit ca erau singurii turiști din stațiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?