Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Va fi IARNĂ cum n-a fost până acum! Ninge în București și în majoritatea zonelor țării. Ultimul anunț făcut de meteorologi!

Publicat:

Meteorologii au anunțat ca se intorc ninsorile si frigul patrunzator in toate regiunile. Deja a nins in jumatate de tara si ne pregatim pentru un nou val de aer inghetat. Saptamana incepe cu ploi, ninsori si ger.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Ninge la munte. Iarna iși reintra in drepturi, la Cluj.

12:50, 24.03.2024 - Meteorologii au anunțat o schimbare brusca a vremii, cu intensificari ale vantului și ploi, dar și ninsori viscolite in zona montana. In stațiunile montane din Cluj iarna iși reintra in drepturi.

Cod galben de viscol in zona de munte din 4 județe. Ninge abundent in centrul țarii

07:55, 21.03.2024 - Meteorologii au emis atentionari Cod galben de vant puternic, cu viteze care vor depasi, la rafala, 90-100 de kilometri pe ora, in zonele de munte ale judetelor Brasov, Arges, Prahova și Dambovita. Sunt in vigoare pana la ora 12.00.

Prognoza meteo pentru duminica, 17 martie. Vremea frumoasa cuprinde majoritatea zonelor țarii

09:06, 17.03.2024 - Vremea frumoasa cuprinde, duminica, majoritatea zonelor si se incalzeste simtitor. Maximele termice pornesc de la 9...10 grade in depresiuni si vor ajunge pana la 16...17 grade in vestul tarii. La munte mai pot aparea unele precipitatii slabe, potrivit Stirileprotv.ro.

Informare meteo emisa de ANM. Val de aer ploi in majoritatea zonelor din Romania, ninsori puternice in zona montana

10:21, 13.03.2024 - Meteorologii anunta ploi, in unele locuri insenate cantitativ, pana vineri dimineata, dar si ninsori in zona monana, la altitudini mai mari de 1.200 de metri.Potrivit ANM, de mierucri, de la ora 10.00, pana vineri la aceeasi ora, vor fi precipitatii in toate regiunile si se vor acumula cantitati de…

Meteorologii ANM au tras semnalul de alarma privind Capitala. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Va fi prapad!

15:00, 03.03.2024 - In luna martie, iarna se intoarce in forta in Bucuresti! Meteorologii anunța temperaturi negative, mult mai mici decat cele din primele doua luni ale anului. In Capitala, ne vom confrunta cu temperaturi negative, mult mai scazute decat cele din primele doua luni ale anului. La mijlocul lunii, se intoarce…

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.

Meteorologii anunța o schimbare neobișnuita a vremii pentru luna februarie. Elena Mateescu: Se va simți in majoritatea zonelor țarii

19:20, 19.02.2024 - Meteorologii anunța o schimbare neobișnuita a vremii pentru luna februarie, potrivit directorului Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu. Dupa cateva zile cu temperaturi mai scazute, se așteapta ca zilele urmatoare sa aduca vreme de prim


Ce parere ai despre aceasta stire?