Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Black Sea Oil & Gas anunță investiții de 400 de milioane de dolari în extracția gazelor din Marea Neagră. Există însă o condiție

Publicat:

Compania Black Sea Oil & Gas, controlata de catre gigantul american Carlyle, a anunțat ca va investi 400 de milioane de dolari intr-un proiect de extracție a gazelor naturale din , producția urmand sa demareze in doi ani, scrie . Black Sea Oil & Gas deține zacaminte Ana și Doina din perimetrul Midia, unde s-ar afla aproximativ 10 miliarde de metri cubi de gaze. a anunțat saptamana trecuta ca a emis actul de autorizare a lucrarilor offshore pentru perimetrul Midia. Zacamintele se afla in ape de mica adancime, spre deosebire de , unde gigantul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bușoi: Prin exploatarea gazelor din Marea Neagra, Romania contribuie la securitatea energetica a Europei și competitivitatea industriei europene

12:06, 04.04.2024 - Exploatarea gazelor offshore din Marea Neagra reprezinta o baza importanta pentru securitatea aprovizionarii cu energie in regiune. Prin valorificarea resurselor de gaz natural din Marea Neagra, Europa face pași importanți in reducerea dependenței de importurile de energie și in asigurarea independenței…

Greenpeace duce o campanie pe toate planurile impotriva producției de gaze in Marea Neagra

13:35, 05.03.2024 - Organizația de mediu Greenpeace Romania, filiala locala a ONG-ului global, duce o campanie impotriva proiectului Neptun Deep de producție a gazelor in Marea Neagra. Proiectul e derulat de OMV Petrom (capital majoritar austriac) și Romgaz (capital de stat) și e in faza de autorizare. Greenpeace Romania…

Greenpeace ataca in instanța PUZ-ul emis pentru proiectul de gaze Neptun Deep din Marea Neagra

13:50, 07.02.2024 - Greenpeace cheama in judecata autoritațile și companiile OMV Petrom și Romgaz pentru „nereguli grave” in procesul de aprobare a PUZ-ului dedicat proiectului de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep, potrivit unui anunț al organizației de mediu.

Greenpeace ataca in instanta PUZ-ul emis pentru proiectul Neptun Deep: riscuri la adresa speciilor vulnerabile din Marea Neagra

11:46, 07.02.2024 - Greenpeace cheama in judecata autoritatile si companiile OMV Petrom si Romgaz pentru nereguli grave in procesul de aprobare a Planului Urbanistic Zonal dedicat proiectului de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep, au anuntat miercuri reprezentantii organizatiei neguvernamentale.

Greenpeace a inceput razboiul cu OMV Petrom și Romgaz pentru Marea Neagra

11:46, 07.02.2024 - Greenpeace acuza autoritațile și companiile OMV Petrom și Romgaz de nereguli in procesul de aprobare a proiectului Neptun Deep. Greenpeace a inițiat o acțiune in justiție impotriva autoritaților și a companiilor OMV Petrom și Romgaz, susținand ca procesul de aprobare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ)…

Greenpeace ataca in instanta PUZ-ul emis pentru proiectul Neptun Deep

09:25, 07.02.2024 - Greenpeace cheama in judecata autoritatile si companiile OMV Petrom si Romgaz pentru nereguli grave in procesul de aprobare a PUZ ului dedicat proiectului de exploatare a gazelor din perimetrul Neptun Deep.Este vorba de dosarul 3490 3 2024, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti. A fost inregistrat pe…

Romgaz vrea sa vanda obligatiuni de 500 mil. euro pentru investiții și finantarea proiectului Neptun Deep, alaturi de OMV Petrom

09:01, 03.02.2024 - Pentru finantarea proiectului Neptun Deep din Marea Neagra alaturi de OMV Petrom, producatorul si furnizorul de gaze naturale Romgaz intentioneaza sa vanda obligatiuni de 500 mil. euro in a doua jumatate a acestui an. Exclusiv ZF Corporate.

OMV Petrom se pregatește sa foreze dupa gazele din Marea Neagra și face angajari / Ce fel de specialiști cauta compania

14:00, 01.02.2024 - Pregatirile pentru forajul in perimetrul de gaze Neptun Deep din Marea Neagra sunt in toi, iar OMV Petrom, operatorul proiectului, a inceput sa-și formeze echipa de specialiști. Prima sonda va fi forata anul viitor, iar producția efectiva va incepe in 2027. Zacamintele din acest perimetru sunt estimate…


Ce parere ai despre aceasta stire?