Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNICEF se teme: Sute de copii ar fi fost răpiți în Sudanul de Sud

Publicat:

UNICEF se teme ca „sute de copii“ au fost rapiți la mijlocul lunii februarie in nord-estul Sudanului de Sud, considerand responsabila pentru aceste rapiri o miliție proguvernamentala, se arata intr-un comunicat al organizației, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Saptamâna trecuta, UNICEF a anunțat ca 89 de adolescenți au fost rapiți în orașul , din statul petrolier (nord-est). Fondul Națiunilor Unite pentru Copii a avertizat deja ca aceasta cifra este fara îndoiala subestimata.

UNICEF &"crede acum ca probabil sute de copii au fost rapiți“,…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi extern pentru a acoperi un razboi intern: Iranul ar fi folosit atacul asupra Israelului pentru a masca reprimarea opoziției

15:05, 23.04.2024 - In aceeași zi in care Iranul a lansat primul sau atac direct asupra Israelului, a inceput intr-o confruntare mai puțin remarcata acasa, ordonand poliției din mai multe orașe sa iasa in strada pentru a aresta femei acuzate ca incalca codul sau vestimentar islamic strict, noteaza Times of Israel.

Israelul nu are liniște dupa atacul Iranului. Cabinetul de razboi se reunește din nou

18:40, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi din Israel se intrunește marți. Este a treia intalnire incepand de sambata, de la atacul Iranului asupra Israelului. Membrii cabinetului vor discuta despre riposta fața de Iran.

Israelul amana planurile unei ofensive in Rafah, dupa ce cabinetul de razboi a decis „sa loveasca puternic Iranul”

08:56, 16.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași catre o ofensiva terestra in orașul Rafah din Gaza, luni dar a amanat planurile dupa atacul Iranului. Cabinetul de razboi, dupa dezbateri aprinse cu privire la modul de raspuns la atacul iranian din weekend, a decis „sa loveasca puternic Iranul”.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Soarta Orientului Mijlociu, pe muchie de cuțit. Ce urmeaza dupa atacul Iranului asupra Israelului

09:05, 14.04.2024 - Perspectiva unui razboi regional major in Orientul Mijlociu atarna in balanța duminica dimineața, cand cabinetul de razboi al lui Benjamin Netanyahu urmeaza sa se intalneasca pentru a decide raspunsul Israelului la atacul Iranului cu drone și rachete.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

Razboi in Ucraina, ziua 721. UE se pregatește sa sancționeze, in premiera, companii din China care ajuta industria rusa de armament

19:35, 14.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 721. Un spital și un bloc cu cinci etaje din estul Ucrainei au fost lovite de rachetele lansate de ruși. Atacul a avut loc pe parcursul nopții. Trei persoane au murit și cel puțin 13 au fost ranite, anunța ucrainenii.

Biden a stabilit strategia de raspuns la atacul asupra trupelor americane din Iordania

19:25, 30.01.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, a declarat marți ca s-a hotarat cum sa raspunda la atacul cu drona care a ucis membri ai serviciilor americane in Iordania, transmite Reuters.Președintele Joe Biden a raspuns „da” atunci cand a fost intrebat de reporteri daca a decis cum sa raspunda la atacuri, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?