Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde devine consumul privat de canabis complet legal pentru adulți

Publicat:

Ramane ilegal in spațiile publice și se pedepsește cu amenda. Potrivit unui raport recent al grupului de cercetare ArcView, 14 state americane vor autoriza consumul de canabis in scopuri recreative pana in 2020.

'Începând de marți, persoanele de peste 21 de ani pot deține legal marijuana 28 de grame de marijuana și sa cultive pâna la șase plante de canabis pentru consumul propriu', se arata într-un comunicat al serviciilor aflate în subordinea guvernatorului statului Alaska. Consumul privat devine complet legal pentru adulți, însa ramâne…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

BNR traduce creșterea economica din Romania: E susținuta din consumul privat!

22:00, 17.04.2024 - Cresterea economica din T1 a fost susținuta de consumul privat, data fiind accelerarea puternica a vanzarilor din retail, arata BNR. Exportul net este insa posibil sa aiba un aport negativ marit, relateaza Ziarul Financiar.

La doi ani dupa ce a legalizat consumul recreativ de canabis, Thailanda il va interzice

14:46, 29.02.2024 - Thailanda va interzice consumul de marijuana in scop recreativ pana la sfarșitul acestui an, dar va continua sa permita utilizarea acesteia in scopuri medicale, a declarat ministrul sanatații intr-un interviu acordat pentru Reuters.

Germania a legalizat consumul de canabis: „Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata"

19:56, 23.02.2024 - Germania s-a alaturat grupului restrans de tari care au legalizat consumul de canabis in scop recreativ, dupa ce Bundestagul (camera inferioara a parlamentului) a adoptat vineri - cu unele amendamente - un proiect de lege cerut de guvernul de coalitie.

Germania a legalizat consumul de canabis

19:11, 23.02.2024 - Germania s-a alaturat grupului restrans de tari care au legalizat consumul de canabis in scop recreativ, dupa ce Bundestagul (camera inferioara a parlamentului) a adoptat vineri - cu unele amendamente - un proiect de lege cerut de guvernul de coalitie for

Consumul de canabis a fost legalizat in Ucraina! Din ce data intra in vigoare noua lege

17:20, 16.02.2024 - Este oficial! Ucraina a legalizat consumul de canabis, in interiorul țarii. Legea a fost promulgata, in urma cu puțin timp, de Volodimir Zelensky și urmeaza sa intre in vigoare curand. Iata ce motive au fost luate in considerare pentru a lua aceasta decizie.

Consumul de canabis, legalizat la granița Romaniei - Legea a fost promulgata

13:36, 16.02.2024 - Legea care legalizeaza consumul medical de canabis a fost promulgata de Volodimir Zelenski , potrivit unei baze de date parlamentare, a relatat joi Reuters, potrivit Agerpres. Peste 6 milioane de persoane, inclusiv pacienti cu cancer, civili cu tulburare de stres post-traumatic si soldati raniti…


Ce parere ai despre aceasta stire?