Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un turist a murit pe litoral, după ce o asistentă de la Ambulanţă a refuzat să-i acorde primul ajutor

Publicat:

Asistenta de la de a fost demisionat, luni, dupa ce in cazul sau a fost declansata o ancheta si s-a stabilit ca nu a acordat primul ajutor barbatului care ulterior a murit la spital, informeaza Mediafax.

In urma anchetei, reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta au constat ca asistenta nu si-a indeplinit atributiile si nu a urmat procedurile in acel caz.

Asistenta nu a urmat procedurile pe care trebuia sa le urmeze. Ea a spus ca cineva din multime i-a spus ca barbatul respectiv era mort de o ora, dar nu trebuia sa se ia dupa acele…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bani pentru razboi: Cancelarul Germaniei cere țarilor UE sa acorde mai mult ajutor Ucrainei

09:26, 21.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz va cere țarilor sa-și intensifice eforturile pentru acordarea de ajutor Ucrainei. Apelul va fi facut in timpul summitului UE de saptamana aceasta. Anunțul a fost facut de un reprezentant al guvernului german.

Studenții din Cluj invața sa acorde prim-ajutor. Manevrele care pot salva viața unui om pana la sosirea medicilor.

13:35, 06.03.2024 - Studenții din Cluj-Napoca vor invața manevre de resuscitare in cadrul unei campanii de prim-ajutor. Primul ajutor reprezinta una dintre cele mai importante masuri aplicate in cazul unei urgențe pe care oricine ar trebui sa le cunoasca, inclusiv tinerii.

Student din Arad, in varsta de 26 de ani, moarte fulgeratoare pe terenul de fotbal. Val de decese aparent inexplicabile in randul tinerilor

11:50, 06.03.2024 -  Incidentul a avut loc marți seara, in jurul orei 20:45, pe un teren de sport din municipiu. Tanarului i s-ar fi facut rau și ar fi cazut in timp ce juca fotbal. Din pacate, medicii ajunși la fața locului nu au reușit sa-l salveze, scrie aradon.  Potrivit polițiștilor aradeni, este vorba de un cetațean…

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Firme Constanta: Noi puncte de lucru deschise de Hoteluri Restaurante Sud SA, pe litoral

17:10, 01.03.2024 - Firma are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Societatea Hoteluri Restaurante Sud S.A. a adoptat decizia nr. 5 din data de 30.01.2024, a administratorului, ce s a afisat in Monitorul Oficial al Romaniei pe 29 februarie 2024. Mai precis,…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

Nastere la domiciliu, fara asistența medicala. Nici negociatorii politiei nu i-au induplecat pe parinti

13:56, 12.02.2024 - Cadrele de la Serviciul Judetean de Ambulanta si de la Politia Neamt s-au confruntat cu un caz iesit din comun, o nastere la domiciliu. Parintii copilului, un baietel, au refuzat ajutorul medical.

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.


Ce parere ai despre aceasta stire?