Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tren a fost anulat și alte trenuri au avut întârzieri de peste 100 de minute, din cauza vremii nefavorabile

Publicat:

Un tren de calatori a fost anulat luni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar alte doua trenuri vor ajunge la destinație cu o intarziere de peste 100 de minute, informeaza CFR Calatori, printr-un comunicat remis AGERPRES.

'Traficul feroviar se desfașoara în condiții de iarna, cu ninsoare și rafale de vânt la nivelul caii de rulare. Din cele peste 1.200 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic pe rețeaua feroviara, un singur tren a fost anulat astazi din cauza condițiilor meteo: IR 1880, Târgoviște — Titu. Pasagerii au fost preluați de urmatorul tren…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Circulația feroviara a fost reluata intre Chiajna și Gradinari. Cinci trenuri au intarzieri

10:00, 03.04.2024 - Traficul feroviar pe firul II Chiajna – Gradinari a fost reluat la ora 9:23, anunța compania CFR SA, duppa ce a fost blocat miercuri dimineața din cauza unei defecțiuni. Cinci trenuri de calatori vor ajunge cu intarziere la destinații.

Trafic feroviar oprit in Chiajna din cauza unei defecțiuni. Mai multe trenuri de calatori, afectate

09:20, 03.04.2024 - Traficul feroviar este oprit, miercuri dimineața, in Chiajna din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrica a liniei de contact. Mai multe trenuri de calatori staționeaza in garile Bucureștii Noi, București Nord și Gradinari.

Japonia amana lansarea rachetei sale H3 din cauza vremii nefavorabile

13:31, 13.02.2024 - Agentia spatiala japoneza a anuntat marti ca a amanat lansarea rachetei sale de noua generatie H3, programata pentru aceasta saptamana, din cauza vremii nefavorabile, dupa doua incercari nereusite anul trecut, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Primul zbor al noului lansator greu japonez H3, succesorul…

Trenuri anulate din cauza unor lucrari la calea ferata. 6 trec prin Cluj

11:55, 06.02.2024 - Sase trenuri care au ca punct de plecare ori de sosire stația de cale ferata Cluj-Napoca au fost anulate ori suspendate temporar de CFR Calatori, pentru unele lucrari care vor avea loc in stația Radna, județul Arad. 

Probleme pe linia Vinga-Șag: Tren de marfa defect blocheaza traficul, doua trenuri de calatori afectate

15:05, 01.02.2024 - Probleme pe linia Vinga-Șag: Tren de marfa defect blocheaza traficul, doua trenuri de calatori afectateUn tren de marfa cu 36 de vagoane s-a stricat pe linia simpla Vinga-Șag, iar circulația a doua trenuri de calatori este afectata, a anunțat joi compania CFR SA, potrivit Mediafax. Potrivit…

Circulație de iarna pe calea ferata! Trenurile au intarzieri din cauza vremii

15:10, 21.01.2024 - Traficul se desfasoara in conditii de iarna pe intreaga retea feroviara, fara a fi inregistrate probleme majore in circulatie, a anuntat, duminica, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

Intarzieri mari la trenuri, dupa ce mai multe șine de cale ferata s-au rupt din cauza vremii

10:50, 21.01.2024 - Temperaturile scazute din timpul nopții, care au ajuns și la -13 grade Celsius, au provocat ruperea șinelor de cale ferata pe anumite secțiuni. Potrivit companiei CFR SA, traficul feroviar se desfașoara in continuare in condiții de iarna, pe intreaga rețea feroviara, fara a fi inregistrate probleme…


Ce parere ai despre aceasta stire?