Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un TEST ce poate determina cancerul înainte de apariţia simptomelor, dezvoltat de o echipă condusă de un medic român

Publicat:

Analiza de sange a detectat majoritarea cazurilor de cancer de san, colon, plamani si ovarian – tipurile de cancer care provoaca cele mai multe decese.

Testul nu este inca finalizat, dar studiul realizat arata calea care trebuie urmata, a anuntat echipa de cercetatori condusa de in publicatia .

"Este multa agitatie in jurul biopsiilor lichide, dar majoritatea au fost facute in stadiile avansate de cancer sau la persoane la care stiai deja ce sa cauti. Rezultatul surprinzator este ca exista o proportie mare a pacientilor cu forme…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

57% dintre firme au o strategie de marketing, dar doar 23% implementeaza cel puțin jumatate din planurile anuale

13:35, 28.03.2024 - Rezultatele studiului „Importanța mediului online pentru dezvoltarea companiilor din Romania” Agenția de marketing KLAIN anunța rezultatele studiului „Importanța mediului online pentru dezvoltarea companiilor din Romania”, desfașurat in colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Centrul de Cercetare…

Testele de sange pentru depistarea cancerului colorectal ar putea extinde optiunile de screening

14:00, 22.03.2024 - Un test de sange pentru depistarea cancerului de colon a dat rezultate bune intr-un studiu publicat miercuri, si ar putea oferi un nou tip de screening pentru o cauza principala a deceselor cauzate de cancer, in contextul in care cancerul colorectal este a doua cauza principala de deces prin cancer…

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…

CURS. Sondajul pe care niciun politician n-ar vrea sa-l vada

14:10, 25.02.2024 - Ultimul sondaj dat publicitații arata lipsa de apetența a cetațenilor pentru alegerile din acest an.  Cu sau fara comasate, alegatorii dau semnalul. Practic, mai bine de jumatate dintre alegatori nu ar merge la vot daca  alegerile ar avea loc peste o saptamana. In cel mai recent sondaj CURS, Gabriela…

Romania, cel mai mare importator de cereale ucrainene! Raportul care le da peste nas lui Iohannis și Ciolacu

16:05, 03.02.2024 - Klaus Iohannis e contrazis chiar de la oficialii de la Kiev. Un raport facut de Centrul ucrainean de Cercetare arata ca Romania a fost cel mai mare importator de produse agricole din Ucraina. Același raport arata ca țara noastra a importat produse in valoare de 2,8 miliarde de dolari in 2023. Aceasta…

Romania, cel mai mare importator de cereale ucrainene! Raportul care le da peste nas lui Iohannis și Ciolacu

16:41, 02.02.2024 - Klaus Iohannis e contrazis chiar de la oficialii de la Kiev. Un raport facut de Centrul ucrainean de Cercetare arata ca Romania a fost cel mai mare importator de produse agricole din Ucraina. Același raport arata ca țara noastra a importat produse in valoare de 2,8 miliarde de dolari in 2023. Aceasta…

Premiera mondiala: Testul de sange pentru cancerul cerebral, care marește rata de supraviețuire

16:00, 27.01.2024 - Testul de sange TriNetra-Glio este primul care reușește sa detecteze mai rapid tumorile cerebrale, marind astfel rata de supraviețuire a pacienților. Este un test ieftin, care contribuie la diagnosticarea mai rapida inclusiv a tumorilor ”inaccesibile”, scrie The Guardian . Testul (dezvoltat de Datar…

Compania Lockheed Martin si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca au prelungit parteneriatul pentru cercetare in domeniul inteligentei artificiale

14:55, 16.01.2024 - Acordul de marti extinde colaborarea, anuntata pentru prima data in 2022, pentru a dezvolta capacitati de inteligenta artificiala care sa imbunatateasca planificarea si furnizarea de asistenta umanitara si ajutor in caz de dezastre in perioade de criza, arata comunicatul de presa al MCID. Acest acord…


Ce parere ai despre aceasta stire?