Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr a dispărut fără urmă din spital, dar nu a mai ajuns acasă! „Plângem toți! Vrem să-l găsim!”

Publicat:

A disparut misterios de pe patul de spital! In creierii noptii, speriat, tanarul si-a sunat sotia sa-i spuna ca e in drum spre casa. A trecut aproape o luna de atunci, dar barbatul nu a ajuns nici pana in ziua de azi la ea si la copilul lor de numai 12 ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Barbat dat disparut dupa ce a plecat fara acordul medicilor din spital și nu a mai ajuns acasa

11:20, 22.03.2024 - Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadul IPJ Timiș efectueaza verificari in vederea depistarii unui barbat, in varsta de 45 de ani, disparut din Timișoara. „In data de 20 martie, Sadoveac Cosmin-Viorel, ar fi plecat fara acordul medicilor de la un spital din Timișoara, iar pana in…

Un copil de numai doi ani, din județul Botoșani, a disparut de acasa! Unde a fost vazut ultima data

17:26, 17.03.2024 - S-a dat alarma in comuna Tudora, județul Botoșani, unde un copil in varsta de numai doi ani a disparut fara urma de acasa, duminica. Autoritațile locale au fost alertate cu privire la aceasta dispariție, iar cautarile sunt in plina desfașurare.

O doamna nonagenara din Campina a disparut de acasa

00:51, 05.03.2024 - La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Campina au fost sesizați, in mod direct, de catre o femeie cu privire la faptul ca numita LUDOȘAN EUGENIA , de 90 de ani, din municipiul Campina, a plecat voluntar de la domiciliu sau, iar pana la ora sesizarii nu a revenit. Semnalmente:…

Suna poliția daca o vezi: O femeie, cautata de rude, dupa ce a disparut de acasa acum o luna

16:31, 21.02.2024 - Polițiștii din Edineț intreprind acțiuni de localizare a unei femei de 83 de ani din satul Bratușeni, care la 26 ianuarie a plecat de la domiciliu și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

(foto) Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:50, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:45, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Doua surori adolescente au disparut de acasa

17:06, 26.01.2024 - Politistii au fost sesizati cu privire la plecarea voluntara a numitelor Ciornei Georgiana-Elena, in varsta de 14 ani si Ciornei Andra-Mariana, in varsta de 17 ani, din comuna Lipova. Minorele au plecat voluntar de la domiciliu și nu au revenit pana in prezent.   SEMNALMENTE: CIORNEI GEORGIANA-ELENA…


Ce parere ai despre aceasta stire?