Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un spectator a murit la Raliul Monte Carlo, după un accident în timpul primei speciale VIDEO

Publicat:

Un spectator a decedat, joi seara, cazand de la inaltime dupa ce, in timpul primei speciale a , masina neo-zeelandezului a derapat din cauza ghetii de pe traseu si s-a ciocnit de o stanca.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

Grav accident pe o șosea din Dolj! O femeie a murit pe trotuar și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului 

13:25, 10.04.2024 - Accident mortal pe o șosea din Dolj! O femeie a murit și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea și a intrat pe un trotuar din Bailesti.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Incendiu dintr-un club de noapte din Istanbul. 15 persoane au murit

17:20, 02.04.2024 - 15 persoane au murit și alte opt au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la un club de noapte din centrul Istanbulului in timpul unor lucrari de reparații desfașurate pe timpul zilei, a declarat, marți, primarul orașului, Ekrem Imamoglu.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Accident cumplit in județul Sibiu: un bebeluș și un tanar de 29 de ani au murit

10:00, 31.01.2024 - Un accident rutier cu urmari cumplite s-a produs in județul Sibiu. Doua dintre victime – printre care și un bebeluș de doar opt luni – și-au pierdut viața, iar o a treia persoana, o fata de 17 ani, a fost grav ranita. Un barbat de 29 de ani si un copil de 8 luni au […] The post Accident cumplit in județul…


Ce parere ai despre aceasta stire?