Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un pui de urangutan tranchilizat și mai multe șopârle au fost găsite de vameșii din Indonezia în bagajul unui rus

Publicat:

Descoperire șocanta a vameșilor indonezieni de pe aeroportul din Bali. In bagajul unui cetațean rus au gasit un pui de urangutan și mai multe șoparle vii. Rusul a spus ca voia le ia acasa, pe post de animale de companie.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire uimitoare: acest animal era considerat disparut

03:35, 08.04.2024 - Cercetatorii din Indonezia au gasit blana unui tigru Javan pe insula Java. Ei cred ca aceasta indica faptul ca animalul a fost recunoscut disparut prematur. O cantitate mica de blana, care a fost lasata pe gardul uneia dintre plantații, a fost observata inca in 2019. Cercetatorii au analizat apoi acidul…

Animale salbatice gasite moarte pe un camp din Timiș. Autoritațile au demarat o ancheta (foto)

13:00, 26.02.2024 - Descoperire macabra pe Fondul de vanatoare 12 Orțișoara, in județul Timiș, unde opt iepuri de camp au fost gasiți morți in ultimele zile. De altfel, in ultimele luni mai multe animale salbatice (iepuri, vulpi, bursuci etc) au fost gasite moarte pe camp in aceeași zona, insa de data aceasta angajații…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Descoperire ingrozitoare. Cadavrul unei femei și ramașițele a 30 de persoane au fost gasite intr-o casa inchiriata de un barbat

11:50, 18.02.2024 - Caz șocant intr-o casa. Au fost gasite ramașițele umane a 30 de persoane și cadavrul unei femei de 30 de ani. Un barbat care a inchiriat locuința a ținut acolo trupul neinsuflețit timp de doi ani. Polițiștii au fost ingroziți de ce au gasit in interior.

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?