Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un POLIŢIST din capitală a rămas MUT de UIMIRE! Ce a făcut un ŞOFER chiar sub ochii lui | VIDEO

Publicat:

1471527667 Aglomeratia si ambuteiajele intalnite in traficul din capitala deja nu mai surprind pe nimeni. Intersectii pline dirijate de politistii suprasaturati gasesti pe fiecare bulevard din Bucuresti.

Un sofer tupeist a lasat mut pâna si un politist care se chinuia sa dirijeze traficul în intersectia Piata Unirii din Capitala. 

Posesor de masina de lux, soferul a întors bolidul chiar pe trecerea de pietoni sub ochii politistului.

Agentul îl ia la întrebari, dar fara niciun pic de rusine porneste si se duce…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cirstoiu spune ca traficul din București e „haos”: „Mergand cu metroul, mașina și tramvaiul, am constatat ca e de-a dreptul stresant”

13:11, 15.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, a declarat luni ca ar putea descrie intr-un singur cuvant traficul din Capitala: „haos”. El a precizat ca vrea trecerea Metroului si a centurii vechi la municipalitate. „Este vital sa avem un Plan real de mobilitate urbana”, a mai afirmat Cirstoiu.

Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou: Masuri speciale in traficul din București

14:50, 12.04.2024 - Patriarhia Romana organizeaza un Pelerinaj cu racla Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou in București, intre 13 și 21 aprilie. Procesiunile religioase vor avea loc la mai multe biserici din Capitala.In zilele de 13, 14, 20 și 21 aprilie, intre orele 8.00-19.

Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de un autobuz VIDEO

07:20, 07.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele date, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.La fața locului au ajuns polițiștii…

„Il alergau cu doua macete, el fugea foarte repede”. Momentul atacului de la o școala din București, unde un elev a fost injunghiat

19:50, 03.04.2024 - Imaginile cu incidentul extrem de grav care a avut loc la o școala din Capitala au fost facute publice. Un copil de 16 ani a fost injunghiat in timp ce era in curtea școlii. Cei care l-au agresat nu invața in aceeași școala, iar martorii spun ca ar fi intrat pe langa paznici sau au sarit gardul.

IGSU cere populației sa ramana in case, cu ferestrele inchise, sa evite trecerile pe langa copaci ce pot cadea din cauza vantului

15:30, 02.04.2024 - IGSU cere populației sa ramana in case, cu ferestrele inchise, sa evite trecerile pe langa copaci și panouri publicitare, schele sau construcții ce pot fi dislocate de vantul puternic. 60 de copaci au fost doborați (din care jumatate in București) și 16 autoturisme avariate (12 in Capitala). Traficul…

Un motociclist a intrat in peretele Pasajului Unirii din București. Traficul a fost restricționat

23:06, 26.03.2024 - Traficul rutier este restrictionat marti seara in Pasajul Unirii din Capitala, pe sensul de mers catre bd. Marasesti, dupa ce un motociclist a intrat in peretele pasajului, anunta Brigada Rutiera.

VIDEO Momentul in care un livrator de mancare fura telefonul unei femei, intr-un mall din București

17:26, 24.01.2024 - Furt mai puțin obișnuit in Capitala. Un livrator a fost prins de polițiști dupa ce a sustras telefonul mobil al unei femei care aștepta la coada la un fast-food in mall. Reprezentanții firmei de livrare i-au eliminat contul din aplicație.

Protestatarii blocheaza intrarea in București și ieșirea din Romania

07:35, 17.01.2024 - Traficul rutier este restricționat, miercuri dimineața, in Afumați, unde banda 1 a sensului de mers catre capitala este ocupata de autovehicule parcate, precum și in Vama Siret, unde sensul de ieșire din țara este ocupat de autovehiculele protestatarilor, anunța Infotrafic, informeaza Mediafax.„In…


Ce parere ai despre aceasta stire?