Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un oraș terorizat de un câine maidanez, o secretară în lacrimi și un elev de 48 de ani! Ce s-a întâmplat în al treilea episod al serialului „Mangalița”

Publicat:

Al treilea episod al serialului „Mangalița” a scos la lumina criza cu care se confrunta orașul: cainii maidanezi! i-a pus gand rau secretarei sale, iar Marcel și-a luat inima in dinți și s-a inscris la școala. Cu puțin ajutor de la soția lui, , a transformat un cinci intr-un opt!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodia care va fi dezamagita in luna mai. Acești nativi vor varsa lacrimi de tristețe

09:36, 21.04.2024 - Luna mai vine cu diverse vești pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Pentru un singur nativ din zodiac va veni cu vești proaste și asta pentru ca el va fi dezamagit. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor varsa lacrimi de tristețe. Iata despre cine este vorba, dar și ce ii așteapta in perioada…

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Cat de mult a suferit Simona Halep in timpul procesului de dopaj. Dezvaluiri cu lacrimi in ochi: „Dezamagirea este enorma”

12:10, 08.03.2024 - Veștile bune au inceput sa apara in viața Simonei Halep. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis sa-i reduca pedeapsa de dopaj de la 4 ani la doar 9 luni. La scurt timp de la marele verdict, jucatoarea de tenis a oferit primul interviu unde a vorbit despre revenirea pe teren, dar și despre momentul…

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Lacrimi și furie, la un an de la tragedia provocata de cutremurele devastatoare din Turcia

09:25, 06.02.2024 - Peste 10.000 de oameni s-au adunat marți dimineața in mai multe orașe din Turcia pentru a comemora un an de la cutremurele devastatoare care au lovit sud-estul acestei țari. In provincia Hatay, cu ochii in lacrimi, turcii au acuzat gestionarea neglijenta a guvernului in perioada care a urmat tragediei…

O femeie a spart o casa pentru a face curațenie in ea. Ce s-a intamplat dupa ce a fost prinsa de polițiști

15:05, 31.01.2024 - O femeie in varsta de 53 de ani, cunoscuta sub numele de "Zana Curațeniei", a fost condamnata la un an de probațiune de catre un judecator din Cleveland, Ohio, dupa ce a recunoscut ca a incercat sa patrunda prin efracție intr-o locuința.

Ultimul episod din CLANUL. Serialul de la PRO TV a ajuns la final: „Vor curge multe lacrimi”

12:55, 31.01.2024 - CLANUL, serialul de la PRO TV regizat de Anghel Damian, a ajuns la final. Pe 19 februarie va fi difuzat ultimul episod al sezonului 4, iar Denis Hanganu a facut primele declarații despre incheierea acestui proiect de suflet.Au mai ramas cateva zile pana la sezonul final din CLANUL. Cei de acasa au urmarit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?