Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou tip de înşelăciune în rândul persoanelor vârstnice. Loteria Română trage un semnal de alarmă

Publicat:

Hotii au inventat alte metode prin care fura bani, in special de la varstnici, dupa numeroasele cazuri de inselaciune prin metoda “Accidentul”. ” atrage atentia cu privire la faptul ca, in ultima perioada, s-au inmultit cazurile de persoane, in special varstnici, care au fost inselate de catre indivizi necunoscuti cu lozuri in […] The post Un nou tip de inselaciune in randul persoanelor varstnice. trage un semnal de alarma appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginea Andreei Esca, folosita pentru tentative de inșelaciune! Prezentatoarea TV a transmis un semnal de alarma: ”Din pacate, singurul lucru...” / FOTO

12:30, 04.04.2024 - Andreea Esca a devenit ținta unei tentative de inșelaciune! Imaginea prezentatoarei TV a fost folosita intr-o reclama falsa, iar veștile au ajuns și in atenția ei. Andreea Esca a transmis un avertisment cu privire la acest lucru! Iata ce s-a intamplat!

SEMNAL DE ALARMA! Poliția Romana informeaza cu privire la un nou mod de inșelaciune, prin apeluri telefonice

06:45, 29.03.2024 - Spoofingul este o forma de inșelaciune, in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-și ,,masca” numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca și cum ar fi un numar legitim sau asociat cu o instituție cunoscuta. In Romania, a existat o campanie de tentative de frauda,…

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune

22:15, 26.03.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet. Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata despre ce noua metoda este vorba, dar și ce au transmis autoritațile!

Poliția Romana trage un semnal de alarma. O noua inșelaciune in mediul online: „Apreciaza postari pentru bani”. La ce trebuie sa fie atenți oamenii

15:05, 11.02.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma, dupa ce in mediul online a aparut o noua inșelaciune. „Apreciaza postari pentru bani” este una dintre metodele prin care romanii pot fi pacaliți cu ușurința.

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Dej / Maria Forna, semnal de alarma: „Consumul acestor substanțe curma destine”

15:50, 09.02.2024 - Peste 400 de elevi, parinți și profesori din municipiul Dej au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Explozie de cazuri de rujeola in Europa. OMS trage un semnal de alarma

09:35, 24.01.2024 - Numarul cazurilor de rujeola a „explodat” in Europa in 2023 fata de 2022, trage un semnal de alarma sucursala europeana a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si indeamna la o intensificare a eforturilor de vaccinare, relateaza AFP, preluata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?