Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou maraton » Un adolescent de 17 ani a traversat înot Canalul Catalina

Publicat:

Australianul de origine romana Dan Canța, 17 ani, a traversat . Adolescentul, care anul trecut a trecut inot individual , iar anul acesta a repetat performanța alaturi de familia sa, a reușit sa incheie cursa americana dupa 11 ore, 13 minute și 19 secunde. leaga insula cu același nume de sudul Californiei. Distanța in linie dreapta intre cele doua puncte este de aproximativ 33 de kilometri. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bursa zvonurilor dupa ședința maraton de la Palatul Victoria: Ramane sau nu Catalin Cirstoiu alesul Coaliției

19:45, 22.04.2024 - Liderii Coaliției se afla intr-o ședința maraton la Palatul Victoria. De 9 ore incearca sa ia o decizie in privința retragerii lui Catalin Cirstoiu din calitatea de candidat la Primaria Capitalei.

Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit intr-o vama din vestul țarii

15:30, 13.04.2024 - Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit intr-o vama din vestul țarii. Un tanar in varsta de 16 ani a vrut iasa fraudulos din țara, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleți. Adolescentul a fost ajutat de alți doi romani.

Un britanic a traversat Africa alergand echivalentul a 385 de maratoane in 351 de zile 

17:00, 07.04.2024 - Britanicul Russ Cook va sosi duminica la Ras Angela, in Tunisia, unde iși incheie cursa de 16.250 de kilometri, inceputa in urma cu aproape un an, devenind prima persoana care a traversat continentul african alergand echivalentul a 385 de maratoane in 351 de zile.

Romanul Paul Georgescu a traversat stramtoarea Cook din Noua Zeelanda, inotand o distanța de 29 de kilometri in 9 ore

12:31, 18.03.2024 - Paul Georgescu a traversat inot stramtoarea Cook, care desparte Insula de Nord a Noii Zeelande de Insula de Sud. Este a sasea stramtoare pe care Paul reuseste sa o traverseze in cadrul celui mai important proiect mondial in inotul in ape libere: Oceans Seven, scrie Agerpres.

Descoperire halucinanta in Satu Mare. Un adolescent de 14 ani a fost gasit mort, in casa. Mama lui a vrut sa il trezeasca pentru a merge la școala

20:05, 12.03.2024 - D descoperire halucinanta a avut loc in Satu mare, in urma cu puțin timp. O mama a trait șocul vieții sale, cand a vrut sa iși trezeasca fiul pentru a merge la școala, dar acest lucru nu s-a mai intamplat. Adolescentul de 14 ani a fost gasit mort in pat. Iata cum s-a intamplat totul!

Arnold Schwarzenegger ridiculizeaza teoriile conspirației pe care dreapta americana le are despre Taylor Swift: „Este distractiv”

17:50, 06.02.2024 - ​Actorul Arnold Schwarzenegger, un fost guvernator republican al Californiei, a ridiculizat teoriile conspirației vehiculate de o parte a dreptei americane cu privire la Taylor Swift, afirmand intr-un interviu acordat revistei Variety ca nu este surprins de ele.

WhatsApp revoluționeaza apelurile vocale. Contacte favorite la un click distanța

20:50, 05.02.2024 - Dezvoltatorii WhatsApp testeaza o funcție noua care va schimba complet apelurile vocale. Conform ultimei versiuni beta lansate pentru iOS, vom putea selecta anumite contacte favorite care vor aparea in partea de sus a listei de apeluri.


Ce parere ai despre aceasta stire?