Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou colet suspect la Palatul Westminster. Poliţia face investigaţii

Publicat:

''Am fost chemati pentru un colet suspect trimis unui birou la '', a declarat o purtatoare de cuvant a politiei metropolitane. ''Ofiteri specializati sunt la fata locului si coletul este cercetat. O femeie este examinata ca masura de precautie'', a adaugat ea.

Un purtator de cuvant al (camera inferioara a parlamentului britanic) a confirmat faptul ca politia face investigatii, dar a precizat ca nu poate oferi alte detalii.

In ultimele saptamani au fost examinate mai multe colete suspecte trimise unor birouri la parlamentul britanic cu o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Foști ofițeri de investigații din SUA au examinat dosarul Șor: La ce concluzii au ajuns

14:15, 23.04.2024 - Doi foști angajați ai Departamentului de Justiției și FBI din SUA au examinat acuzațiile aduse impotriva lui Ilan Șor, in dosarul Frauda bancara. Iata la ce concluzii au ajuns Justin Weddle și Matthew Hawk, potrivit EUreporter.co .

Meghan Markle, accident vestimentar in public. Ce gafa a facut soția Prințului Harry, fanii au taxat-o rapid

19:35, 06.04.2024 - Meghan Markle a fost prezenta la un spital de copii pentru a promova terapia prin lectura, dar a suferit o defecțiune vestimentara, iar fanii acesteia au taxat-o imediat pe Ducesa pe rețelele de socializare. Meghan Markle, defecțiune penibila a garderobei Meghan Markle pare sa fi suferit o mica defecțiune…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Palatul in care se intrunește Parlamentul britanic s-ar putea prabuși

21:26, 18.03.2024 - Palatul Westminster, in care iși are sediul Parlamentul britanic, este in pericol sa se prabușeasca impreuna cu colecția naționala de arta. O spune fostul deputat și director al Muzeului Victoria și Albert, Tristram Hunt, intr-un articol pentru Financial Times. "O scurta plimbare prin Camerele Comunelor…

Poliția: Marcați mesajele suspecte ca SPAM

15:40, 18.03.2024 - Poliția atenționeaza ca cetațenii primesc mesaje care conține informații false despre necesitatea furnizarii unor date suplimentare pentru a recepționa un presupus colet care urmeaza a fi livrat, noteaza Noi.md. „De asemenea, pot fi intilnite și mesaje cu informații neautentice despre o oferta greu…

Primele declarații ale Prințului Harry despre boala Regelui Charles al III-lea. Care este starea de sanatate a monarhului britanic: „Nu este o prioritate mare”

18:55, 16.02.2024 - La inceputul lunii februarie 2024, un anunț a creat isterie in intreaga lume. Ei bine, potrivit celor mai recente informații, Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata primele declarații ale Prințului Harry…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?