Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotomodel de la noi, distrusă de durere: ”Mă pregătesc de înmormântare”

Publicat:

Este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele de la noi, dar, cu siguranța, și printre cele mai încercate de probleme de-a lungul puținilor ei ani. Iar daca pâna acum se certa cu fostul iubit pentru custodia fetiței lor, acum se confrunta cu niște probleme prin care nimeni nu și-ar putea dori sa treaca.

este, în aceste zile, extrem de trista. Nici nu ar putea fi altfel pentru ca, pare-se, cumnatul ei este într-o stare foarte grava. Mai exact, tânarul care a împlinit ieri doar 35 de ani, tata a doi copii, este bolnav, în stare terminala,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Mama copilului ucis de un șofer fugar la Nisporeni, distrusa de durere: „L-ai lasat intr-o balta de sange. Daca ești om, du-te și te preda”

16:20, 20.02.2024 - Mama baiatului, lovit mortal la Nisporeni a publicat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. Aceasta roaga oamenii sa o ajute sa gaseasca șoferul vinovat de tragedie: „Va rog, daca cineva a vazut ceva sau știe ceva spune-ți, sa raspunda pentru ce a facut. Baiețelul nu mi-l va aduce inapoi,…

Ce se intampla daca nu bem apa o zi intreaga? Riscurile uriașe la care ne expunem

11:25, 19.02.2024 - Sanatatea noastra nu trebuie neglijata niciodata, iar unul dintre cele mai banale lucruri pe care le putem face pentru a avea grija de noi este sa bem indeajuns de multa apa. O stare buna de sanatate nu depinde numai de medicamente ori vitamine, ci și de lucruri mult mai simple, precum activitatea fizica,…

Mama lui Alexei Navalnii, copleșita de durere dupa moartea opozantului rus. In ce stare era fiul ei, in urma cu patru zile: ”Nu vreau sa aud”

17:55, 16.02.2024 - Veste ca Alexei Navalnii a murit a fost un șoc pentru familia lui și a starnit multe semne de intrebare. Mama opozantului rus este sfașiata de durere și nu vrea sa accepte ca acesta s-a stins din viața avand in vedere ca l-a vizitat recent. Iata in ce stare era, in urma cu patru zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?