Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotograf a surprins o LUPTĂ pe VIAŢĂ şi MOARTE dintre un CROCODIL şi un RECHIN. Cine crezi că a câştigat?

Publicat:

Fotograful se afla cu familia in Australia, participand la un tur in care puteau observa crocodilii in salbaticie, moment in care au observat cum un rechin se lupta cu o reptila in noroiul unei paduri de mangrove.

Dupa mai multe minute de lupta crancena, crocodilul, numit de ghizii locali Brutus, a invins, avand la cina un intreg rechin. Imaginile sunt inedite, fiind pentru prima data in istorie cand un rechin este fotografiat in timp ce ataca un crocodil.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Ciolacu: Dupa caștigarea procesului Roșia Montana, eu am devenit Lupul de pe Wall Street. Poate in viața urmatoare o sa fiu

22:50, 17.03.2024 - Marcel Ciolacu a vorbit la Digi 24 despre procesul caștigat de Romania in dosarul Roșia Montana. „Dupa ce am Romania a caștigat procesul, eu, prim-ministru, am devenit un fel de Lupul de pe Wall Street. Am devenit cel mai mare jucator de pe Wall Street,” a comentat Ciolacu despre acuzațiile ca ar fi…

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?